Zdravím, jak jste řešili horní nosič nebo uchycení plotny, např.na spacák atd. Nechci držák na topcase, ani topcase na Dakara 2002. Bubu rád za odkazy, kde se dá nějaký funkční a hezký pořídit. Dík
Sice píšeš, že nechceš kufr, ale je to pevné, podepřené proti prohnutí a ještě nepřijdeš o úložný prostor, protože je tam na to výřez. A na moto to vypadá dobře.
Sice píšeš, že nechceš kufr, ale je to pevné, podepřené proti prohnutí a ještě nepřijdeš o úložný prostor, protože je tam na to výřez. A na moto to vypadá dobře.
Tak tenhle jsem si vloni taky koupil. Je velmi pevný a hlavně se dostaneš pod sedačku!
Je to jen "plotna" nebo i s trubkama, co ji drží k moto? Na netu mají podivné odkazy že to vypadalo, že plotna/držák se prodávají samostatně.
Taky jsem o ní uvažoval, ať se tam může dát případně třeba jen batoh, motoválec, nebo i ten topcase. Podle potřeby.
Chlapi, díky za rady. Problém je v tom, že mám Dakara 2002, tam musí být uchycení nosiče komplet ze spodu. 2 šrouby nad zadním světlem, 2 pod sedačkou spolujezdce. Jak je to vidět zde:
ladi78 napsal:
Tak tam dej toto. Je to origo a nevypadá to ani zle.
Ten origohnal ma kamarad na 1 svici. Vazne to mevypada zle a je funkcni. A mam pocit ze u 1 svice jak to ma otevirani hned u sedla mas vetsi vyber kufru. Muzes pouzit i monolock. U 2svice jen monokey na tu Kappa plotnu. Jinak by jsi meotevrel uloznak.
A ted jsem si vzpomel ze jsem jednou videl video jak tu Kappa pri 04+ pridelaval na 03- https://m.youtube...ColziGMFrI
Upravil mogul88 dne 31.03.2019 12:07