po zimě jsem nahodil nádrž zpět na moto, hadičky snad správně zpátky připojil (zkoušel jsem i prohodit) a čerpadlo stále čerpá a čerpá..
Motorka samozřejmě nestartuje, vytáhl jsem oba střiky, ani jeden nepráší.
Na/v nádrži jsem nic nedělal.
Připadám si trochu jako k.k.t, motorku mám 14 let přes 100 000km, toto jsem již k krát dělal, ale dnes mi jaksi došla fantazie. Tuším, že to bude nějaká úplná blbost.
Blondys napsal:
ještě dodám, že jsem v řídící jednotce měnil čip od Milana (jiné vlákno zde), ale to snad nemá vliv..
Nedal si ho vzhůru nohama? Stalo se mi to samé při výměně. Dal jsem novej čip, zapojil baterku, nasadil nádrž a nic. Stačilo ho otočit a motor naskočil na první otočení.
Blondys napsal:
ještě dodám, že jsem v řídící jednotce měnil čip od Milana (jiné vlákno zde), ale to snad nemá vliv..
Nedal si ho vzhůru nohama? Stalo se mi to samé při výměně. Dal jsem novej čip, zapojil baterku, nasadil nádrž a nic. Stačilo ho otočit a motor naskočil na první otočení.
dal jsem ho úplně stejně jak původní, nemyslím, že špatně
všechno mi běží, motor točí, palivo do něj ale nejde
čekal bych spíš něco mechanického..
Blondys napsal:
měl jsi tedy částečně pravdu
čip byl daný dobře, ale dle VIN kódu jsem k němu dostal i redukci - to byl problém
bez redukce vše běží jak má