Zdravim. Procetl jsem si pomerne peclive vsechny mozne vlakna co se tyci koupe takze uz nejake v hlave mam. Asi zitra se pojedu kouknout na tuto motorku http://www.motork...05217.html protoze ji mam blizko a docela se mi zamlouva. Cena je podle me pekna a vybava taqky dostatecna jen mi crta hlavou proc jeste neni pryc. Je tam skoro mesic. Ma tuklou nadrz + poskrabane plexi a me se navic zda ze ten zobal je nejaky taky opravovany. Podle fotek toho asi moc poznat nejde ale co myslite? Proc se jeste dosud neprodala? Diky vsem
Lidi chtej lestenky, to je podle mne duvod proc se neprodala, tahle ma nejaky ty vady a kosmetarny, kdyz ji das peci tak muze slouzit dobre, zobak ma nastavec z ADV , ale stejne na to musis mrknout jestli neni zlomenej nebo masina bourana...na fotkach je spinava a i to kupcum vadi. Proste chtej lestenky
Upravil brtnik dne 20.04.2009 09:53
Osobne, pokud bych kupoval GS, tak tento inzerat bych presel a hledal dal. Za riditkama couha spousta divnejch dratu, vyfuk neni original, drzaky kufru jsou divny, padaky nejsou original, celkove zubozeny stav, prodavajci moto ani neumeje. Kdyz pridas 30t, tak budes vonavku a ne tohle spinave samo-domo. Toto muj osobni nazor... ja bych do toho nesel a to jsem to nevidel ani v detailech.
BMW R1150GS MY02
Ty padaky jsou od fi. Dodotech, na mem GS byly taky, kdyz jsem ho kuoval. http://dodotech.i...
Ten vyfuk se mi zda jako original, ale je upraveny, aby byl niz.
Me by ten inzerat neoslovil, radeji bych si za ty penize poridil peknou 1100 v originalnim stavu.
Upravil paulik78 dne 20.04.2009 12:00
Myslim, že už jsem tu motorku viděl v inzerci na podzim. Mě se teda od pohledu nelíbí, ale kounout na ní můžeš za to nic nedáš
Upravil MALI dne 20.04.2009 16:52
Jj,taky jsem ho viděl už na podzim a celkem mě zarazil jeho vzhled,hlavně ty káble pod přístrojovkou...on to má vůbec nějaký takový divný... Kouknul bych se,ale to by bylo asi tak všechno,ale spíš bych vyrazil na nějakýho jinýho,tenhle asi nebude to pravý ořechový
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čistá latrína budoucí kolego. Tohle nebrat ani omylem. Zavolej Bobovi a kup si voňavku.......ale tohle na obrázkách je fakt atomový hnus. Bawec se kupuje na roky , tak si nenacentruj omlácenou dobitou haraburdu s kabeláží, na který se vyřádil domácí bastlil či šílený vědec. Rezolutně NEBRAT ale volat BOB a budeš spokojen a to tak že velmi.
K tomuto... Díky tomuto fóru a návštěvě u BOBa je doma moje krásná Matylda na kterou nedám dopustit a dmu se pýchou a spokojeností. Takže děkuji (Po kolikáté už) všem zůčastěným speciálně BOBovi a jeho službám. Které chválím kudy chodím. Takže se připojuji.. Inzerátní nebrat!!! A zajet na čumendu K BOBovi jako já a v podstatě od něj odjíždět na voňavce jako já... A to jsem pár ADV prohlížel než jsem našel Boba.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
To Rybíz + Wing:klucí díky jsem rád,že mota slouží a dělaj lidem radost,bohužel po 1100 je hlad takže vše vyprodáno tento týden jsou pryč poslední 1150 GS takže nemám skladem nic pouze 1200 gs + 1200 adv,Ktm,Varadero, u helmutů je objednáno a budou 1150 i 1100 příští týden tak se můžeš p.Čekatel stavit.
Hezkej den
Bob
taky mě připadá,že je focená záměrně jen z jedné strany a druhá z dálky,ty dráty má asi ke světlům,výfuk je posunutý asi blíž ke kolu,páč má úzký nosič,taky už sem to dělal.
vypadá hnusně,bohužel,majitel asi ví,proč je to zbytečné umývat,i cena tomu trochu napovídá,že to bude mr..a
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak se přidám taky a odkážu na Boba. Já od něho koupil i když nešla nastartovat. A že jsem byl Kuva nervózní. Bob bby mohl povědět. Taky po několikáté poděkuji a už točím kiláky.
Splněný sen moje 1100GS
To Mencas:sežen kolem 110k a dovezem nějakou vonavou 1100 GS.
To Jencekgs:taky aby ne když jsem ti jí vezl do tech vašich kotěhůlek a byl mráz..Dávej na ní pozor ta barva limetky je boží už se mě nepodařila druhá sehnat tak ji neodři
To Bob: Už mám padáky a jezdím jak posranej, tak snad ta barva dlouho vydrží.
Ta baterka byla hotová, ale už je nová a vše super
Splněný sen moje 1100GS
Ja jsem na tom byl podobne,taky jsem schanel a objizdel 1150..Byl jsem i u Boba kouknout na 1150.. Nakonec jsem pridal jsem 35 a koupil 1200 GS. Zatim velka spokojenost