Zdravím koupil jsem si led blinkry zapojil jsem je normálně s odporem 25W ale po připojení pořád blikaly rychle ale když jsem zapnul všechny čtyři blinkry tak blikaly normálně pomalu setkal se s tím někdo? nebo neví někdo co s tím ? Díky za pomoc
jo a je to BMW 1150gs 2001
přerušit tištěnej spoj je to nejlehčí, rozhodně elegantnější než za každej blinkr dávat odpor. Navíc k tomu je kompletní obrázkový návod, podle kterého to zvládne každý,
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Akorát bacha, dělali dva druhy přerušovače. Ten jeden je poměrně "vzácnej" a upravoval se krapet složitěji (už si nevzpomenu) a ten běžnej jen tím proškrábnutím. Hádejte, kterej jsem měl v Bobšovi? No jasně, pro sichr jsem koupil ten "správnej" a Milda mě ho odborně proškrábnul při montáži ledek.
Takže před škrábání pro sichr ještě kouknout, jestli je to ten "správnej" přerušovač.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Když jsem do originálů blinkrů použil Led žárovky, taky jsem jednoduše škrábnul tišťák a vyřešeno. Zde podle návodu.
Upravil JirkaHK dne 25.10.2019 18:07
No tak jsem tedy taky proškrabl ten tištěnej spoj a levá strana bliká super ale práva jenom blikne a pak zhasne a když zapnu všechny čtyři tak levá v pohodě a práva jenom tak nějak problikne a pak nic nesetkal se někdo s tímto?
Tak jo problém vyřešen přerušením dalšího plošného spoje a co jsem se dočetl mělo by to ASI být tím že ty blinkry mají moc malej odběr
místo kde to přerušit: http://www.motofab.com/images/product/signal_controller_mod/trace_cut_low_current.jpg?fbclid=IwAR1U7tqBlGiUAdHUaUWbLRHIaJl7kK2ZR7Sm1T2ONbI26kigoek8_LQfkGU