Zdravím, nechal jsem si zvětšit nádrž a chtěl bych si ji pro jistou nechat vylít nějakým epoxidem nebo něčím podobným nedělal jste do někdo nebo nevíte nějakou osvědčenou značku?
Mám to kaučukem a je to super. Když mě dáte chvilku, pohledám kontakt. Nechal jsem si nádrž zvětšovat a nechci, aby vyrezla a i sváry potřebovali ochránit. Sice to nevyšlo napoprvé, protože tam byla skrytá mastnota, ale naposruhé už to drží jak židovská víra. Určitě ne epoxid, čase, se drolí. Ale to mám zprostředkovaně, sám jsem s ním nic neměl.
Našel jsem kontakty, ale vypadá to, že už to nedělají:
Soukupovi
ghost.raider@seznam.cz, Drive666@seznam.cz
mobil: +420 606 856 996
www.drive666.mypage.cz
www.MOTO-STOP.shop1.cz
Ale třeba můžou poradit.
Upravil Medik dne 18.12.2019 12:26
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přečíst celé.
Na konci má i nějaké ceny.
Větší nádrže budou dražší, ale chce to určitě probrat přímo s ním.Možná kdyby se sešlo víc nádrží dala by se cena nějak upravit.
Upravil PavelDR dne 18.12.2019 13:27
.
My jsme Péráka pokud si dobře pamatuji vymývali, pak se tam dalo cca čtvrt kilo malých matiček M3 a nechalo se to tam vymlátit všechny puchýřky atd.... pak X lektvarů co se udržovaly při určité teplotě (ponorným vařičem ETA :-) ) a pak tím lakem zalila nádrž a na kýblu od barvy (vystlaném dekou) se musela průběžně otáčet aby nestekl ten kaučuk a neudělal tlustou vrstvu...
HonzaGS-SV napsal:
My jsme Péráka pokud si dobře pamatuji vymývali, pak se tam dalo cca čtvrt kilo malých matiček M3 a nechalo se to tam vymlátit všechny puchýřky atd.... pak X lektvarů co se udržovaly při určité teplotě (ponorným vařičem ETA :-) ) a pak tím lakem zalila nádrž a na kýblu od barvy (vystlaném dekou) se musela průběžně otáčet aby nestekl ten kaučuk a neudělal tlustou vrstvu...
Na to vymlácení ezu aj matičkama je dobrá míchačka. Koukal jsem na to - měli takové udělátko na míchačku a nechali to tam vrtět.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
HonzaGS-SV napsal:
Na to vymlácení ezu aj matičkama je dobrá míchačka. Koukal jsem na to - měli takové udělátko na míchačku a nechali to tam vrtět.
Zabalil jsem to do vaťáku a nechal točit celou sobotu. Jednou za 3 hoďky jsem ji vytáhl a otočil. Místo matek se mi víc osvědčil štěrk, ten je ostřejší.
Tímhle to pak vyleješ. https://www.motoj...-d2425.htm
https://www.motok...adrze-malaSpoustu let veteránisti vylejvaj vyrezlý nádrže KREEM ROT funguje to.
Je dobrý aby to dělal někdo kdo s tím má zkušenosti.
Upravil Kratkej dne 18.12.2019 17:30
vsechny nadrze na jawy mame odrezeny kyselinou citronovou a vylite epoxidovou barvou odolnou PHM, staci zajit do barev a laku a tam poptat, ta kyselina citronova funguje skvele, nemusi se s nadrzi nijak nebezpecne manipulovat, myslim ze potrebne mnozstvi bylo asi do pul kila kyseliny na nadrz, nasypat dovnitr, zalit varici vodou az po hrdlo, zavrit vickem a nechat na topeni cca tyden, cim dele bude voda tepla tim lip, pote vylit sajrajt, pokud chce jeste tak znova, ale vetsinou je krasne cista bez smitka rzi, pak vyplachnout wapem, vysusit, nalit odrezovac a pak nalit tu barvu a poctive polohovat dokud neuschne,nevim jestli byla dvouslozkova, zkusim pohledat plechovku, vyjde to znacne levneji
Upravil jpbmw dne 30.12.2019 23:34