Prosba
Poraďte, kde dokážou vyvážit letmo uchycené zadní kolo na R850R. Přední s ložisky zvládli v motopneuservise v pohodě, ale zadní nemá pro moto-vyvažovačku ložiska v náboji a na normální auto-vyvažovačku taky nejde dát protože má moc malý průměr otvoru.*pissed*
Objel jsem s kolem v kufru auta několik pneuservisů.
Už mi i radili ať to nechám v zadu nevyvážené.
Jenže stará guma je vyvážená( nalepené závažíčka) a já vloni utratil dost peněz za repasi uložení zadního kola. Takže se mi to nechce nechat jen tak. Prosím o tip na vyzkoušený pneuservis co nejblíže Frenštátu p.R.Pája
...ahoj, pomůže ti Pepa Pítr v Hodslavicích (to máš u komína) ...není to pneuservis, ale šikovný člověk - profík, který dělá motorky dlouhé roky a přezutí a vyvážení je pro něj hračka - má na to "udělátka" ...nedávno jsem u něho přezouval a vyvažoval 11-ctku
...poslal jsem ti kontakt v osobní zprávě
Upravil prezi dne 09.05.2009 10:52
Kluci díky moc za tipy.
Dneska už nic nestihnu, ale přes týden to musím dát do kupy, protože příští víkend chci vyrazit přes Prahu do Aše. Trochu se to zauzlovalo, ale týden snad bude stačit.
Pája
Neřeš a jezdi. Jezdím Mitas E-09, nevyvažuju a nic se neklepe. Ty určitě jezdíš nějaké silniční gumy a ty jsou vyvážené samy od sebe...
Upravil Deny dne 09.05.2009 23:24
Pomatenost, zvaná BMW.
Deny napsal:
Neřeš a jezdi. Jezdím Mitas E-09, nevyvažuju a nic se neklepe. Ty určitě jezdíš nějaké silniční gumy a ty jsou vyvážené samy od sebe...
HMMM tak na e-09 potřebuju kolikrát tak 40 -80g ale jelikoš je mitaska jaká je tak to klepání asi ani nepoznáš dokud máš dobrej tlumič on něco schlamstne a gumase ti sjede na jedné straně víc na standartní silnice cca 10 -40g vyvažovat je třeba s přípravkem sada na motokola a letmo uchycený kola vynde na cca 28000,- tak že to nemá každej ale jak psáno výše Mira v těšíně si s tím jistě poradí
kdybys jel na jih tak se mužeš stavit zařízenej na to su .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Mám hotovo
Lubina 16 Kopřivnice. www.pneukostelnik.cz
Maximální spokojenost.
Jen tak pro info, přišlo tam 2x20g závažíček. Samozřejmě jinam než byla ta stará. Já budu určitě vyvažovat vždycky.
Pája