Ahojte baworaci. Tak pustil som sa do prestavby svojej 1150ky GS na scrambler. Rozhodol som sa ze chcem nejakú zmenu a tento typ motorky ma veľmi oslovil. Moja GSka bude so mnou až do smrti ci mojej ci jej. Nakoľko najbližších pár rokov nebude cas na ďaleké a dlhé výlety preto som sa takto rozhodol. Každopádne to chcem ponat tak aby moto bola plne vyhovujúca pre dvoch. Budem teda postupne zverejňovať tento projekt a budem veľmi rad za Vaše komenty/navrhy ci pozitívne ci negatívne.
Upravil theGSlife dne 08.05.2021 08:47
Sedlo vypadá dobře. Jen to přední by chtělo víc našpónovat. Taky jsem jednou sedlo čalounil a pracky jsem měl vytahaný jako opičák. Ale výsledek skvělej! držím palce a těším se na další pokračování.
kenny napsal:
Pokaždé když to vidím, tak mi to přijde líto takto předělávat pěknou motorku.
Kdyby to byla aspoň nějaká šmudla....
Nuž dumal som nad rozhodnutím dlho. Dokonca som zvažoval kúpiť druhu moto. Ale okolností a situácia.... No proste je to takto. Táto moto bude so mnou do smrti. O pár rokov bude určite novsi cestovateľ.
Fojtik Design napsal:
Sedlo vypadá dobře. Jen to přední by chtělo víc našpónovat. Taky jsem jednou sedlo čalounil a pracky jsem měl vytahaný jako opičák. Ale výsledek skvělej! držím palce a těším se na další pokračování.
No ruky ma boleli ešte dlho veru. Skúšal som to viackrát na novo ale výsledok 100% to nie je. Ešte sa s tým možno pohrám. Uvidíme
Mě se osvědčilo ten potah opravdu tahat velkou silou. Nebát se, že to rupne. Je to fakt pevný. Dělal jsem to pneumatickou sponkovačkou a na hodně míst jsem se vracel. Hodně pomůže více rukou.
Motorky je škoda. Kort, když chceš zachovat aby byla stále pro dva.Vypadalo to na slušnej stav. Výhoda je že je to celý stavebnice tak když nebudeš moc radikální a budeš jen sundavat a přešroubovávat tak to můžeš kdykoliv bez větších škod vrátit. Tu sedačku bych asi raději odvezl čalounikovi když to neumíš vyšponovat. Je škoda aby takovýhle nedostatky kazily pak celkový dojem. Hodně štěstí a nedej jí moc naprdel
Racek napsal:
Motorky je škoda. Kort, když chceš zachovat aby byla stále pro dva.Vypadalo to na slušnej stav. Výhoda je že je to celý stavebnice tak když nebudeš moc radikální a budeš jen sundavat a přešroubovávat tak to můžeš kdykoliv bez větších škod vrátit. Tu sedačku bych asi raději odvezl čalounikovi když to neumíš vyšponovat. Je škoda aby takovýhle nedostatky kazily pak celkový dojem. Hodně štěstí a nedej jí moc naprdel
Práve to je to o co sa snažím. Moto bola v TOP stave ale úpravy, ktoré robím a sú v pláne nie sú na štýl rezať a zvarat. Rovnako bude plnohodnotná pre dve osoby aj s kuframi. Neplánujem ju síce dávať do origo stavu ale všetky veci mam odložené. Veľa vecí používam... Napríklad spätné zrkadlá..... Po premiestneni od spodu splnia účel a dizajnov pre mňa ideál.
Tak ako som spomínal. Veľa vecí sa dá použiť. Spätné zrkadlá po malej úprave a presunuti od spodu krásne a presne sadli k dizajnu. Rovnako výfuk. Odkrytovanie koncovky. No a bez chrómu je to pre mňa omnoho krajšie a viac pasuje k celkovému vzhľadu.
theGSlife přiložený následující obrázek: