Nerad se vetřu, ale někdo tady dával jak vyráběl hrazdu na ADV na plexi .... nevíte ? Roman, jinak tu hrazdu malou mám ..
Roman_bmw přiložený následující obrázek:
[4.45Kb]
Upravil Roman_bmw dne 23.04.2021 12:57
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
Na tu moji vránu jsem nepotřeboval nic extra. Díl je podstatně těžší, dělají to kovový, žádná slitina jako origo.taky doporučuji lepší povrchovou úpravu, nikde jsem nezmokl a už se při stání v garáži objevuje povrchová koroze. Co chceš za 6 kil..
Upravil Kuba89 dne 23.04.2021 20:31
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Měl bych dotaz. Předpokládám, že na vzduch adv upevňujete navigaci na konstrukci, která drží plexi a po stranách v nastavitelném mechanizmu..? Pokud je to tak, netřepe se? Nebo se to nějak zpevňuje? Na obyč gs je to jasné, tam se to řeší hrazdou, která je zboku na pevno uchycená, takže festovně drží, oproti tomu ta konstrukce na plexi z adv nevim nevím.
Ptám se pro to, že jsem si nasadil na GS plexi s konstrukcí z adv a plexi z obyč gs prodal i s hrazdou, tak jestli jsem neudělal blbost..
Takovou https://mojegs.cz/home/1127-hrazda-na-navigaci-pro-r1200gs-2004-2012.html
Byla origo na motorce.
prosteoff napsal:
Ptám se pro to, že jsem si nasadil na GS plexi s konstrukcí z adv a plexi z obyč gs prodal i s hrazdou, tak jestli jsem neudělal blbost..
Udelal jsem to stejne, jen jsem plexi ani hrazdu jeste neprodal. Chtel jsem ji tam nechat ale vypada to divne. Navigaci jsem tam jeste nezkousel, nebyl cas.
Upravil karlospv dne 25.04.2021 13:47
prosteoff napsal:
Měl bych dotaz. Předpokládám, že na vzduch adv upevňujete navigaci na konstrukci, která drží plexi a po stranách v nastavitelném mechanizmu..? Pokud je to tak, netřepe se? Nebo se to nějak zpevňuje?
Toho bych se opravdu nebál. Navigaci tam montují všichni a funguje to.