Sháním sklápěcí zrcátka na 1100 GS. Všude jsem našel jen na 1150, ale tam je uchycení jiný, že jo? Tak buď koupím od někoho, kdo má přebytečný, nebo poraďte, kde bych je sehnal. Díky moc.
Čau Adolfe. Myslim, že jsem tam měl tyhle https://www.yacom...00101.aspx. Kup si k nim ještě redukce s delšim závitem, kdyby ti to neprolezlo dírou v držáku páček. Všechno to seženeš v Yacomi -
kdyžtak si tam zajeď a rovnou vyzkoušej. Rozdíl u 11ky je jen v pravém zrcátku, které je přichyceno šroubem skrz váleček na kterym je zrcátko přivařený a dole je to normálně chycený matkou. Jinak ty sklopky se myslim dělají ve dvou délkách.
Upravil MALI dne 28.04.2021 17:48
Jo ty zrcátka jsou dobrý a když ho zlomíš, za pár korun koupíš jiný. Stupačky jsem měl taky rozšířený (převařený, ale jen dozadu - když jsem to měl na obě strany, tak to bylo moc). Případně mám doma moc pěkný - vejškově stavitelný od TT, který jsem si koupil na 100ku, ale protože ta mi bude pár let trvat, můžeš je přijet vyzkoušet
Kúp tie čo dal odkaz Mali a daj urobiť medzikusy sústružníkovi , tieto sklápacie sa robia iba s pravotočivým závitom (pokial viem), tak aby si neurval závit na pravom zrkadle ak “zabudneš sklopiť”
Nicméně, nečekej od toho žádnou hitparádu, tady cena odpovídá kvalitě.
Někomu se třepou a nechce je, jiný si pochvaluje. Jezdíme je tady v partii hodně a každý to má jinak.
Já už jsem taky dvoje zlikvidoval
Ale za málo peněz, dostatek muziky....