Ahoj, rozhodl jsem se prodat svoji F800GS, která má najeto jen 32tis. km. Moto má hrazdu a na ní odpružený držák TT s navigací Garmin 660LM 25, Wunderlich tankvak a plotnu TT a pak klasika - velký BC, vyhřívané ručky, ABS, led blinkry a hlavní stojan, USB port pod navigací a olejové magnetické víčko TT. Motorka je obutá od Mitasu - vzadu Terraforce-R (v roce 2020), vepředu je taky Mitas myslím typ 09. V roce 2018/4 baterie Exide YTX14-BS, která byla na udržovačce v suché teplé garáži. 2 klíče + 1 plastový servisní a manuál k provozu (DE).
Na motorce není známka koroze. Původ je Německo. Myslím že stav je opravdu dobrý. V ČR jsem první majitel od 9tis. km.
STK je propadlá rok a něco, ale samozřejmě nebude problém obnovit - na motorce prostě nejezdím, přestalo mě to bavit. Kupující dostane olej Castrol 10W-50 s olejovým a vzduchovým filtrem co jsem měl připravený, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
Ve 28tis. km vyměněn olej a filtry.
Ve 29tis. km vyměna řetězovka za DID XT + ložisko
Co koho bude zajímat, tak se ptejte... Motorka je po dohodě k vidění v Trutnově. Nejdřív dávám inzerát sem, protože tady tomu rozumíme
Cena (k případnému jednání u motocyklu): 190.000,- CZK
Jen by mě zajímalo, proč jsou všechny motorky v inzerci mokré?
Odpovím si sám - asi zrovna před focením pršelo...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."