a umí nějaké zařízení z těch co používáte oznámit GSM zarušení Trackeru. Tzn pokud někdo přijde s rušičkou k motorce aby mi to oznámilo v telefonu?
Jednou cca před 4 lety jsem na to viděl reklamu, ale nezapamatoval jsem si produkt.
Upravil stevebmw dne 09.08.2022 08:04
R1200GS 2010
a maximální spokojenost. Přijde Ti to přednastavený, máš k tomu apku a klid. Positrex je TOP, ale provoz není asi nejlevnější. Ale třeba se to změnilo :-)
Ten signal profi jede pouze na GPRS, kdy už bylo dávno avizováno že sítě 2,5G a 3G se budou rušit. Takže pak z něj bude jen kus šrotu.
Navíc tu ztrátu GSM signálu taky neumí v mobilní aplikaci hlásit.
Záleží na každém, ale za mě vyhozené peníze.
Teď mají novinku, která stoji cca 3500,- a funguje na LTE apod. jinak na tom co mám já funguje skvěle třeba otřesové čidlo nebo pohyb moto a nemyslím si, že by to bylo u novinky jinak.
positrex je skvělej, ale drahej na provoz za mě teda. A když Ti bude chtít stejně někdo moto ukrást, tak tomu nezabráníš. Já to mám spíš kvůli pocitu a knize jízd třeba.
Ale záleží na potřebách každého soudruha :-)
campa napsal:
Teď mají novinku, která stoji cca 3500,- a funguje na LTE apod. jinak na tom co mám já funguje skvěle třeba otřesové čidlo nebo pohyb moto a nemyslím si, že by to bylo u novinky jinak.
positrex je skvělej, ale drahej na provoz za mě teda. A když Ti bude chtít stejně někdo moto ukrást, tak tomu nezabráníš. Já to mám spíš kvůli pocitu a knize jízd třeba.
Ale záleží na potřebách každého soudruha :-)
Presne jak pises.. positrex je skvelej ale drahej (on zas tak drahej neni.. ) to mas jako s motorkama.. BMW je skvely ale drahy... nechces utracet - kup si čínu.. na jezdeni cina staci.. ale jako bych si nrkoupil jinou motorku nez BMW, tak bych si do motorky nedal nic jinyho nez positrex. Chci mít vzdycky to nejlepsi.. mas pravdu. Kazdej at si koupi co chce..