Doma po umytí kola- moto po mazivu při nazouvání otlučený ráfek u patky po stroji. Bohužel pod mazivem to nebylo vidět. Vyvážení na pofiderním samo přípravku taky asi není ok. Pán se možná trefil, bylo to bez závaží. Jediné plus je, že to měl za 10 min hotový. Cena 350kč bez dokladu a odřený ráfek = Výsledek Alda Pneu.
Ja prezouval u nej cca pred mesicem BMW GS ADV zadni kolo a vse ok.
jeste to spravne utahl i na moment a rafek odreny urcite neni, a jezdim jenom k němu.
Ales je motorkar a vi co a jak.
Kdo ti to prezouval?Primo Ales nebo jeho pomocnik?
Jezdím tam cca 10let a mám pocit že u něj přezouvá celá Olomouc a okolí. Vždycky spokojenost. Stát se asi může leccos, ale určitě to není flink nebo neumětel.
In pivo veritas!
Na vyvážení kola netřeba digitální wifi ultra usb vyvazovacku.
Opravdu stačí oska,2jehlany, 4 malý loziska a nějaká posvarovana konstrukce celkem za 200kcs.
Kupredu spatki ni krok...
Bohužel moje zkušenost je negativní, při přezouvání zadního kola mi škrábl patkou víc jak půlku ráfku. Vyzouval Heidenau Scout i přes upozornění, že mají dost tvrdé boky nechal malou vzdálenost mezi ráfkem a patkou a bylo vymalováno. Pokrčení rameny, promiň to jsem nechtěl a mě málem mrdlo.
davidr napsal:
Ja prezouval u nej cca pred mesicem BMW GS ADV zadni kolo a vse ok.
jeste to spravne utahl i na moment a rafek odreny urcite neni, a jezdim jenom k němu.
Ales je motorkar a vi co a jak.
Kdo ti to prezouval?Primo Ales nebo jeho pomocnik?