Ahoj, moc prosím o radu. Chci si koupit BMW GS1200 Adventure r.v. 2007, dnes jsem si jedno vybral, ale když jsem ho projížděl vše fungovalo bez problému - bylo hezky, po koupi po cestě domů stále vše v pohodě, ale po pár km jsem opravdu hodně zmokl, problikla nějaká červená kontrolka nešlo stihnout jaká a přestaly fungovat rafičky a vypl se i displej, zastavil jsem vypl motor, po chvíli jsem znovu nastartoval zase vše fungovalo a cca po kilometru opět, potřeboval jsem dojet někam kde bych mohl zastavit a celou dobu naskakovaly a vypínaly jako kdyby člověk vypínal zapalování. Zaparkoval jsem a budíky i displej mrtvé cca hodinu, po cestě na dojetí domu opět dělaly ten samý problém chvíli ano, chvíli ne, potom jsem moto uklidil do garáže a cca po hodině opět fungují normálně. Neví prosím někdo čím by to mohlo být? Zda jen nějaká voda v nějakém konektoru nebo něco podobného co by se dalo relativně rozumně odstranit, nebo něco závažnějšího?
Moc děkuji
Já měl podobný problém u r1150r. Motor fungoval ale vyply se světla a podsvícení budíku. Na vině byl přelomený kabel u krku řízení. Nicméně nevím jak je to u 1200.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Tak to nakonec vypadá , že opravdu tělo budíků, spodní část má takový plastový rantl, kousek je ulomený a tudy tam nejspíše zateklo. spoj horní a spodní části prozatím oblepen voděodolnou těsnící páskou a vypadá to že vše ok, dnes další déšť a v pohodě