R1150GS Adventure, 2004, 100tkm. Jedna se jen o doporuceni. Se svym GS jsem stravil spoustu kilometru v desti nebo prachu. Mam za to, ze jejich vinou, jak jsem dnes rano zjistil, se pokryla pruzinka, kulicka a ocelove perko uvnitr mechanismu packy sytice (na rukojeti) rzi. Packa se nakonec zasekla. Pokud to tak citite, vycistete a namazte perko, pruzinku a kulicku (nova bude lepsi) uvnitr. Pritom pozor na kabely vyhrivanych rukojeti! Vonavkari mazat nemusi.
Dík za radu.... myslím, že bych po 13ti letech provozu mohl taky namazat
Kdo maže, ten jede!!!
Pravidelně takhle mažu náhon k tacho 1x do roka. Vytáhnu náhon z bowdenu,otřu hadrem,navolejuju a dám z5. Náhon je tam 103tis km. Na to, že prý nevydrží moc nad 30tis km, je to slušnej nájezd už teď.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Cau cau, asi pred 3 tydny jsem to u tondy resil taky... spatne se mi vracelo... tu rukojet staci jen povysunout, odsroubvat zrcatko ... vypucovat prostriknout a jede to krasne bez nervuuuu. Kurna co ja se u toho navztekal
Hrabe_X to je jak fichtl... 100km a lanko se ukrouti :-D
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Hrabe_X napsal:
Dík za radu.... myslím, že bych po 13ti letech provozu mohl taky namazat
Kdo maže, ten jede!!!
Pravidelně takhle mažu náhon k tacho 1x do roka. Vytáhnu náhon z bowdenu,otřu hadrem,navolejuju a dám z5. Náhon je tam 103tis km. Na to, že prý nevydrží moc nad 30tis km, je to slušnej nájezd už teď.
já mám skoro 80000km a náhon mám původní a to sem na něj ještě ani nešáhnul snad jsem to tět nezakřik
á mám skoro 80000km a náhon mám původní a to sem na něj ještě ani nešáhnul snad jsem to tět nezakřik[/quote]
Tak vidíš já jen o jsem si to tu přečet říkal jsem si zítra to radi vyčistím. Zavolal kámoš jeli sme se projet a po zastavení u hospody už to ukazuje jen nulu... Takže bacha Muprhyho zákony fungují!!!
Jizvy dokazují, že se minulost stala....