Pořídil jsem si (konečně) 1100GS a chtěl bych bejt trochu hlučnější - hlavně kvůli bezpečnosti, o výkon, průběh motoru, krouťák apod. mi nejde. Stačí mi nějaká univerzál koncovka, nebo se to musí řešit jinak? Nechci zase nějakou šílenou střelbu, prostě jen aby o mě věděli ostatní řidiči např. v zácpě ( jsem Pražák..).
Teď jen tak na okraj - GS byl můj velkej sen a když jsem si jí koupil, byl jsem fakt dost vyšaškovanej z vibrací, podivnejch zvuků apod. Až po přečtení X příspěvků jsem se trochu uklidnil:-)
Adolf napsal:
Pořídil jsem si (konečně) 1100GS a chtěl bych bejt trochu hlučnější - hlavně kvůli bezpečnosti, o výkon, průběh motoru, krouťák apod. mi nejde. Stačí mi nějaká univerzál koncovka, nebo se to musí řešit jinak? Nechci zase nějakou šílenou střelbu, prostě jen aby o mě věděli ostatní řidiči např. v zácpě ( jsem Pražák..).
Teď jen tak na okraj - GS byl můj velkej sen a když jsem si jí koupil, byl jsem fakt dost vyšaškovanej z vibrací, podivnejch zvuků apod. Až po přečtení X příspěvků jsem se trochu uklidnil:-)
Díkes. Takže to prozatim nechám tak, jak to je. Jen , že o víkendu auto sestřelilo kámoše, kterej má 1100 RT - prý o něm vůbec nevěděl a poslal mu to tam přes dva pruhy:-( Naštěstí to bylo asi ve 40 km/h, takže škody celkem malý.
A když už tak vyzvídám, která koncovka je tak nejlepší v poměru užitnost/cena? Je mi naprosto jasný, že to je debata na celej večer - minimálně...:-) Spíš mi jde o to, kolik si mám do budoucna připravit financí.
Za 220 euro v kamennym obchodě v Čechách? Předpokládám, že to asi bude spíš ebay, nebo něco podobnýho.... S tim já totiž vůbec neumim:-) I emailovou adresu jsem si udělal víceméně z donucení v práci:-)
Řeším naprosto stejnej problém,ale aby to mělo taky trocha vlivu na výkon nechci to točit jak zmrzlinu ale chci aby to tahalo řádně od spoda pokud možno s kat. a homolo (jezdím ven a nechci mít problém s Osteraich polizei) nemáte nějaký zkušenosti.Co maká KN už mám je to skoro stejný. Ale samozřejmě ,aby to nebylo za ranec jinak bych se mohl stavit v TT Omlouvám se za vpád do cizího vlákna ,ale myslím zakládat nový je nesmysl?!PS :hezčí zvuk bych taky snesl.Mám 1150 r.v.02
Taky nemám zrovna v lásce ukrutně otevřený laufy. Na Super Tenere jsem Super Trappa dokonce sundal, byť jsem přišel o 5 koníků (měřeno na brzdě), páč kravál to byl děsnej... Ale chtěl bych bejt slyšet spoň trochu, aby mě registrovali řidiči v autech, který dojedu, toť vše. Ale aby mě neregistrovali hajný. A nemyslim Hajnýho s jeho Afrikou:-) Bahnomilové již vědí:-)
kvůli bezpečnosti co to je za blbost,, vdyt se k autům blížiž ze zadu,vdyt do té doby než požadované auto předjedeš tak tě řidič vůbec nešliší,leda by si musel mít zvuk jak V3S (vejtřaska) bez komínu,alespon mě se stalo, a některým zvás určitě taky,že když mě prědjížděl nákej splašenej japonec, tak jsem jeho ladáky zaslech až když byl v urovni mé hlavy,takže kvůli náké bezpečnosti, je to blbost jinak zvuk určitě super, ale vybíral by jsem m¨nějakej lauf s tlumící vložkou,nebo ti s toho upadne hlava taky nad nákým laufem přemejšlím ale už 6 let,a nák se nemůžu rozhodnout kámoš měl na 1100gs nehomogolovanýho lasera a cesta praha teplice a spět mě stačila měl sem díru v hlavě jak je to vůbec z technickou když tam máš ladák, musí bejt zapsanrj v TP????
Právě že tenhle má takovej hlubokej sound nic uřvanýho,už i 1200 má v origo hezkej zvuk .S tím zapsaním v tech. nevím myslím ,že asi ne ale rozhodně musí mít homologační značku E-číslo.Nás v osteraich luxovali podle seznamu homolog. věcí ještě že jsem měl všechno origoš.
Ja osobne resim jen otazku zvuku. Ladak neznamena nutne jen rvani, jde o rozumnej, ale hlubsi zvuk, zkratka pro radost. S GS po lese uz stejne nejezdim tak co :-) Premyslim na temi Leo Vince cca 220 EUR urcite s dB killerem (dustikem). Mate nekdo reference?
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Ja osobne resim jen otazku zvuku. Ladak neznamena nutne jen rvani, jde o rozumnej, ale hlubsi zvuk, zkratka pro radost. S GS po lese uz stejne nejezdim tak co :-) Premyslim na temi Leo Vince cca 220 EUR urcite s dB killerem (dustikem). Mate nekdo reference?