Ahoj pánové, prošel jsem snad vše, ale tohle jsem tady nikde nenašel:
Po rozjezdu se mi objevila závada ABS (střídavé blikání), ale obvyklým způsobem (nový start) se mi ji nepodařilo odstranit, ale naopak se mi rozběhl motorek uvnitř modulátoru (docela protivný kovový jekot), který nešel žádným způsobem vypnout (klíček, pojistky, nic). Musel jsem odpojit baterii. Docela se ta skříň modulátoru taky ohřála...
(Ano, baterka nic moc, většinou pomohl nový start, ale proč to pořád běží?)
Nevíte někdo co s tím? Nedá se to prostě vypnout.
Díky za rady. D
Upravil Dawid dne 29.07.2009 20:58
http://www.bmwgs....#post_1859Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Díky za odkaz. Do rána se to samo opravilo. Přesto jsem udělal ještě reset. Popravdě jsem taky ještě dobil pořádně baterii. Každopádně mi nějak nejde do hlavy, jaktože to pořád běželo- i při vytaženým klíčku. Jdu pro novou baterku, tyhle šoky za to nestojí...
Díky.
Marku, dával jsi original nebo existuje nějaká náhrada?
Dva důležité momenty ve vývoji člověka: když se postaví na vlastní nohy a když se posadí na vlastní BMW.
Právěže se mi ho nedaří sehnat. Original je za cca 2600,-
Dva důležité momenty ve vývoji člověka: když se postaví na vlastní nohy a když se posadí na vlastní BMW.
Jo, v katalogu jsem to objevil, ještě to najít "naživo".
Díky moc za informace, kdyby se to opakovalo, vím, o co jde.
Dawid přiložený následující obrázek:
Ahoj pánové, stále se mi opakuje závada s relátkem. Je to přesně TO na obrázku výše (je ukryto v plastové krytce jednotky ABS). Občas, při letmém prokluzu kola se kontakty toho relátka slepí a motor uvnitř ABS pak už jen jede a jede a furt jede. To znamená shodit nádrž, nechat přitom sebe a motor polít benzínem, poklepat něčím těžším na plastový kryt ABS aby se relátko rozlepilo a je na cca 1000 km pokoj. No, ne že by mne to bavilo napořád. Jde to relátko koupit samostatně? Je to nějaké speciální relé, nebo by šlo něčím nahradit? Jde to opravit? Trochu jsem při rozborce napnul plíšek, který kontakty relé vrací, ale nepomohlo, prostě se to zase přilepí. Fakt je, že kontakty relátka jsou už docela opálené.
Máte s tím někdo zkušenost?
Díky za radu všem, D.