Mel jsem od nich taky kalhoty, pritelkyne je jeste ma taky, ja uz ne. o kvalite PSI nema moc cenu mluvit, kvalita je tam jasne dana,neni to zadnej smejd. Jen to neni zrovna obleceni do vedra-nebo alespon ten muj model a nejakej vychytanejsi jsem tehda nevidel.Super matros,perfektni zpracovani, ale nevhodny do vedra.
Ušijí ti co budeš chtít. Jsou u nás špička. Co jsem chtěl to jsem od nich dostal, Naposledy motokrosové kalhoty podle mého návrhu. Jsou super na léto. Jsem s nimi spokojený.
profesor
Já zkušenost nemám ,ale kámoš měl od nich komplet kombinézu na moto a ,že prej nic lepšího ještě neměl dělali mu ji na zakázku .Ale taky stála slušnej ranec.Ale v tomhle případě fakt asi cena =kvalita.Myslím že oblíkaj i naše jezdce na moto GP. Textil nevím.Tady chybu neuděláš
...koupil jsem někdy v březnu kalhoty Smart GT8 s Outlastem a
- Outlast má v zimě hřát a v létě chladit ...nečekej od toho zázrak, ale proti normálním kalhotům to je opravdu poznat
- dole jsou celkem úzké a na enduro boty je nepřetáhnu - nosím je do bot (ale bral jsem ze skladových zásob za cca 5000,- ...pokud si připlatíš, tak ti je ušijou jak budeš chtít
- dá se v nich jet i kus v dešti ...zkoušel jsem to tak do 50km, pak jsem nasadil nemok kvůli chladu ...sice jsem navlhnul v rozkroku (to je hned), ale celkově nepromoknou
-v tuto chvíli uvažuji o bundě Goreme GT, jen těch cca 11000 mě brzdí
- co hodnotím velmi kladně je přístup personálu na prodejnách ...mám zkušenostz z Tlumačova a z Ostravy a
Upravil prezi dne 07.08.2009 21:45
Mohu mluvit pouze za kožené věci, a to nemám než slova chvály, mám kombinézu 4 roky, prožila se mnou docela dost a je stále super. Tedy kdybych nepřibral a nezačala mi být poněkud těsnějsí, ale za to Hubík asi fakt nemůže S textilem zkušenosti nemám, kolega si ale od něj koupil textilní gatě, má je asi rok a je spokojenej. Nutno ale podotknout, že ceny má Hubík vyšší, když bych vzal jeho nejdražší textil bundu, tak je za cca 10k, za to jsem kupoval BMW Rallye a myslím že to je bunda v kategorii o něco výš.
GS 1200 R Adventure
zvažuji buď textil - SMART GT 08 (5000,-) nebo klůže/textil - TOURER 08 (6500,-)
oboje jsou z Cordury+Sympatex+Outlast, tak to by mohlo fungovat i ve vedru
Jedu? Jedu!
R1150GS
Brnak Jim> Chyba, prave ze ji mas reklamovat, jejich pristup je opravdu vyborny. Na servis slysim jenom chvalu.
Mam od PSI uz hodne let sportovni dloudilnou kombinezu. Tento rok jsem ji "vyzkousel" trochu vic (cca 120 km/h v Brne) a dopadla naprosto vyborne. Nemam duvod kupovat nejakou Alpinestarsku nebo podobne, ten servis co nabizeji jinde nenajdes.
mam Goreme GT i kalhoty cca 2mesice a zatim spokojenost ,jen bunda je fakt tepla i bez vlozky a moc ji neodvetras.Takze nad 20 stupnu jezdim v letni bunde od BMW
mam od nich kalhoty EVO. změřili si mě na výstavě v Praze a za nějaký čas mi přišli. musim říci že seděj skvěle nikde netahnou. kvalita materiálů se mi líbý i zpracování. po měsíci se mi povolil šev vedle poklopce.(velice namáhané místo takže bych to nebral jako závadu. vše super. kdybych sháněl hadry tak jdu tam. ta cena je ke kvalitě odpovídající.
Tančící Havran
mam od nich bundu a kalhoty kombinovana latka - kuze, kvalita a pristup super, zmerili, usili na miru, pri zkouseni se mi zdalo ze kalhoty tahnou v kolenou, tak je predelali a jsme naprosto spokojenej ...
V lete se v tom dost pecu i pri otvrenym vetrani, ale v zime se da jezdit s pripnutou vlozkou jen nalehko ...
Nemáte někdo zkušenosti s těmihle kalhotami od psi http://psihubik.c...t=7&id=294 model Sone. Měly by to být kalhoty na léto. Rád bych nějaký foto co je na webu to mi moc nedostačuje.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Já koupil nejyší řadu -bunda ARMADALE, kalhoty GOREME, a naprostá spokojenost, 30km v totálním slejváku A V SUCHU ,jen boty (kožené Diadora -mokro uvnitř.
já Tě varoval,jen si vzpomeň
Já už mám druhou sezónu i s velitelkou boty a ty jsou fajn, baba má komplet hadry ušité na míru, bo je přes několik velikostí a nechtěla vypadat jako kredenc a já vlastním ještě ledviňák, bo jsem ho tam viděl, když se ještě upravovalo oblečení a musel jsem ho mít. Se vším spokojenost, dobrej přístup. Moje ženská je zmrzlá, takže se ani v létě nijak výrazně nepaří.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz