jen taková úvaha
sem ted rošiřoval ŘP a trklo mě
ta vyhláška co určuje označování vozidel kde šířka nákladu přečnívá o více jak 40cm od OKRAJE OBRYSOVÝCH SVĚTEL
řekl bych ře by tedy měl být označen snad každý boční kufr červeným praporkem a vnoci světýlkama co?
má někdo jiné vysvětlení
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Počkej, ty nemáš na okrajích bočních kufrů obrysová koncová světla? To my všichni máme, to ti někdo prodal špatný kufry
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
aaaaakuaaa asi parchanti v TT budu si stěžovat že ja se nechám vždycky tak napálit
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Nevím, co má, nebo nemá být z legislativního hlediska,
ale už pro vlastní dobrej pocit si na ty kufry plánuju dát čevený odrazky (nalepovací pruhy...)
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
Nevím, co má, nebo nemá být z legislativního hlediska,
ale už pro vlastní dobrej pocit si na ty kufry plánuju dát čevený odrazky (nalepovací pruhy...)
Kufry Made in Bystrické jsou pro toto speciálně upraveny...
radosek přiložený následující obrázek:
jo ty Bystřického pásky se mi taky líbí já si polepil kufry reflexní páskou přes hrany, akorát že je teda bílá no, ale na bundě mám taky reflexní prvky bílé i vzadu ... tak čert aby se v tom vyznal
ono tohleto je vždycky vázaný na nějakou kategorii vozidel, já třeba do minulýho tejdne, kdy jsem byl na STK, netušil, že u motorky (každý) stačí 1 pojistka a ne od každýho druhu
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
No, na ty šikmý strany, to zase půjdou vidět hůř zezadu, což mi přijde důležitější ...
Mám stejnej tvar BigHusky a ty pásky mrsknu asi stejně - ne na šikminy, jen v červený barvě
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
no ja to tam dal jako testovačku. a osvedčilo sa takže to budu davat i jinam. neco jako ma Bystcke. (plexy(asi ne), padak,blastre) ja dam ešte na padaky až je tam budu mít a na kufry z predu na šikminu.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Slavek napsal:
Saturnin by rekl: "Tento motocykl nema okraje obrysovych svetel .. protoze tento motocykl nema obrysova svetla ... "
A nééé jen Saturnin i vyhláška. Motocykl je osazen 1 zadním koncovým světlem nebo jste snad viděli motocykl s více koncovými světly
Argumenty typu vánočího stromečku ,ala Honda Gold Wing a HD elektra ,neberu v potaz
Upravil trautumberk dne 14.09.2009 23:54