Dobrý večer chlapi, jsem od jara novím majitelem 1200gs r.v2006 a chtěl jsem si vyměnit brzdovou kapalinu, ale mám problém nemohu dostat brzdovku dolu do brzdičů, tak Vás moc prosim o pomoc. Díky Všem předem za odpovědi
Mám stejný ročník,před týdnem jsem to dělal a nebyl problém vytlačit starou kapalinu novou.Dokonce se mi podařilo zavzdušnit zadní okruh,i ztoho jsem se dostal ven sám bez pomoci.
Popiš jak jsi postupoval a včem máš problém?
R1200GS Adventure s ABS
v prvom rade dole nadrz,aby si sa dostal k servu ABS.na celej moto mas spolu 9 odvzdusnovacich srobov,ktore musis robit v presnom poradi.nieco so zapatym klucom,niektore bez.ja by som to na tvojom mieste nechal na niekoho,kto sa tomu rozumie.
Díky za reakci, už jsem našel návod na diskuzi. Jinak jsem měl problém s druhým okruhem brzd o kterém jsem nevěděl, dle návodu v článku, který jsem konečně našel zítra zkusím druhý pokus.
francuz napsal(a):
v prvom rade dole nadrz,aby si sa dostal k servu ABS.na celej moto mas spolu 9 odvzdusnovacich srobov,ktore musis robit v presnom poradi.nieco so zapatym klucom,niektore bez.ja by som to na tvojom mieste nechal na niekoho,kto sa tomu rozumie.
nNechci dělat chaos,proto teď směřuji otázku Tobě,já mám jiný modulátor ABS u 2006 než o kterém se tu píše,mám nádobku pouze na řídítkách a zadní...
Ten modulátor je mnohem menší než Ty na obrázcích z 1150 a myslím si(nevím) i u 1200 z roku 2005.Soudím pouze dle toho že mám servisní manuál 2005 1st edition a to co jsem viděl na své GS1200 rv 2006.Proto jsem taky napsal,žě se systém mezi 2005 a 2006 liší.Moc rád bych měl v tom jasno.U své jsem měnil DOT4 způsobem dolívej a šlapej.Dík za odpověď Ty modulátory???
Ne nemám,je to bez,ten motocykyl byl koupen 25. listopadu 2006,pak mě napadá zdali by to nemohl být model 2007?Ještě se zmíním že v UK.Zdali tam mají jiné obchodní zvyky než u Nás nevím,Datum prvé registrace v UK byl 25.11.2006,předpokládám že to bude i den koupě.
Upravil Discoverer dne 15.11.2009 08:59
MICHAL M napsal(a):
Dobrý večer chlapi, jsem od jara novím majitelem 1200gs r.v2006 a chtěl jsem si vyměnit brzdovou kapalinu, ale mám problém nemohu dostat brzdovku dolu do brzdičů, tak Vás moc prosim o pomoc. Díky Všem předem za odpovědi
Jak se tady už píše je rozdíl jestli máš posilovač brzd a nebo ne. Ale stejně si myslím musíš pod nádrž aby jsi se dostal k ABS a odvzdušnil to i tam. Já mám posilovač a tak to mám už natrénovaný i s ním. Jinak se to tady už několikrát řešilo,takže projdi forum a najdeš určitě co potřebuješ.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS