Venku chumelí je pod nulou a mě tak napadají různé věci. Přežití 2010 už příští víkend 15-17.1. 2010. Myslím to kvuli sněhu, protože vždy jsem to dělal tak 2-3 týdny po Elefantu a sníh už nebyl. Ted je to dva týdny před (jeden víkend na rozehřátí) a sníh určitě bude, takže bych to udělal ted. Místo by bylo, nějaký program snad taky. Na přípravu týden, takže zas nic velkýho. Konalo by se to va Svatým Jiří u hospody Pod borovicí, tam co se konal sraz bmwgs. Slaboduší lidé by mohli potupně spát vevnitř na sále a příznivci širáku se mohou svalit v okolních lesících nebo na louce ve stanu. Na záchodě je umyvadlo ve kterém si můžete opláchnou co chcete. To je vše k hygieně. Sraz se jmenuje Přežití a ne Zhýčkaní. Sedělo by se samosebou venku na terase, možna i u ohně. K snětku by se taky asi něco našlo. No a pití bude snad dost. A ted to hlavní. Chci vědět kdo by přijel a byl tam přes noc nebo obě. Zkrátka abych věděl jestli má cenu po neděli něco řešit nebo ne. Nemusí nás tam být 50, ale aspoň pár lidí, kteří tam setrvají.
Příjezd auty povolen ikdyž to uvidím nerad.
Upravil Cycli dne 09.01.2010 12:59
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hurá já téměř se 100% jistotou přijedu.Byl bych asi od pátku a pak už záleží jen na ostatních jak dlouho tam budu . Mám to 170km tak to budu mít takovou poloviční rozcvičku na elefanty
No ty krávo tak to bude hodně velkej masakr já mám spacák do -2 a to je extrém.No budu muset vrstvit.
Napadlo mě ještě napsat na motorkáři.cz pár bláznů by se tam asi taky našlo.Ale to už záleží na organizátorovi.
Abych ti řek pravdu tak nevím, ale myslím si, že zrovna pojede do Klatov s Zuzkou a Terezkou. Ale navím. Pozeptám se.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal(a):
-2°C jsou v pohodě. V hospodě snad víc nebude
Já myslel spíš těch -18
Baví se Rus a Američan.
A: Čoveče Sergeji já viděl v televizi že prej tam u vás máte -50.
R:Bille to neni možný tady je tak nanejvejš -20.
A:Seržo dit sem viděl v telce jak lidi umrzali na ulici.
R:Jo venku tak to jo.
To bude v cajku. Zkusím mrknou na jinou předpověd a tam bude třeba míň.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tady http://www.meteop... to je o 6 stupňů míň. Uvidíš, že bude hezky.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Takted jsem si přečetl ježdění po Austrálii a ohřál jsem se. No a co vy? Chce se vám mrznout příští víkend na zimní akci?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Je tam povolen povolen příjezd i auty. Chápu situaci na silnici. Já tam taky nebudu na moto, když se to teda bude konat. Mám KO baterku a kupovat ji budu až na jaře. Jde o to se sejít, udělat nějakou zábavu, něco popít a pojíst a odjíždět s dobrým pocitem, že jsem zase přežil.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
sakra rád bych se tam ukázal,ale sem nastydlej jak prase a chci bejt do elefantu fit tam bych nerad chyběl,jelikož kdo by nosil Cyclimu pivo na lelefant se fakt těším ikdyž doma se tedana to moc netávřejže prej budu zase potom chcípatale to se nějak rozmočí,tak na přežití si to užijte a těšímse na elefant,teda doufám
Jen přijed trénovat. Až vylezeš z tepla domova, tak to s tebou sekne venku. Tady se nabízí tréning.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Zrovna tenhle vikend bohuzel odjizdim na tejden na lyze.A to uz zrusit nejde.Taky by se mi vic libilo vychytat nejakj vikend,aby byl snih a suchy vymrzli silnice.Moc me nelaka mit motorku obalenou srackama se soli.A u nas jsou ted ty sracky skoro vsude.Akorat primo v Machove se nesoli.Na druhou stranu nevim,kolikrat bych to polozil,nez bych z machova vyjel.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Cycli rád bych dojel, ale na 90% budu ten víkend na lyžovačce ( a ten další víkend asi taky). Stejně bych dojel autem, bo Tatran je nepojízdnej a 12-tku bych do těch slanejch sraček co jsou teď na silnicích nevytáhnul.