Ahoj pánové,sháním slušný/seriozní servis a nebo mechanika na opravu mechanické závady na motoru 1150gs.Ideálně v Liberci a okolí.Děkuji za tipy,případně osobní zkušenosti a doporučení.Fakturu až tak nepotřebuju,stačí mi kvalitně provedená oprava.S přáním ,,ať se to nesere" Radim,Liberec.603232087
To se neodvažuju s přesností specifikovat-nejsem servisman,ale mám podezření(vzhledem k hluku z motoru) na kliku,ojnici,píst,ventily-neco s toho.Do toho už se neodvažuju sám pustit.Následně bych to rád nechal seřídit(klapky atp.)
tak mechanická práce je v pohodě jen s těma podtlakama! a když bude chycenej na klice a bouchá v tom bude nejspíš klika K.O. neschanej si jinej motor?ja bych to rozdělal a pak by se vidělo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky jsem přemýšlel to rorzhodit,ale moc se mi do toho nechce(do motoru jsem ještě nelezl).Proto hledám servis nebo šikovnýho mechanika (nejlépe majitele bmw),který s tím má nějaké zkušenosti a servisní udělátka pro rozborku/zborku.Bohužel v Liberci je to asi mrtví.
Tak natom není nic složitýho vymyslel to taky jen člověk ale pokud by se to mělo kuchat chce to nějakou ykušenost! Jde o nastavení o nic jinýho!
... servis a diagnostika BMW Motorrad