Přešíváme motosedla. Cena za všití latexové pěny, snížení, zvýšení a všití nápisu je 4 tis kč. Provedení podobné jak bagster 100% kvalita doba přešití 10 dnů dle práce.Celá moje kolekce zde p.vavrusa@seznam.cz http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/43721/motosedla.zip_56.88MB.html
Upravil sony dne 26.12.2007 12:47
našel jsem tam 2x foto 12adv a jinak samej café rejsr ještě by neškodilo napsat jakej matroš,jestli je neklouzavej atd........jinak čalouník v hradci http://www.caloun...album&id=3 je o litr a půl levnější a jeho práci jsem viděl.
Aby to nevyznělo blbě tak ještě dopíšu: cena se určitě liší podle použitého materiálu,žeano a děláš moc pěknou práci,aspon podle fotek.
Upravil swat dne 23.12.2007 10:03
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Odpovím na jakýkoliv mejl a jestli je někdo v hradci levnější tak to nechej udělat u něho. Materiál je klouzavý i neklouzavý. Můj mejl je p.vavrusa@seznam.cz Nevím proč všichni reagují na krabice na kterých jsou focená sedla a né na sedla samotná. Můžete poslat klidně mejl na Fa. mariomoto a budete přeposláni na p.vavrusa@seznam.cz. Tahle firma je moje a je opravdu v Polsku.
Jó, hoši,
sedlo s protiskluzem není problém. Ale pěkně klouzací povrch,aby to klouzalo jako po másle.... .... to je kumšt sehnat!
Jak já se těším, jak se mi to bude krá-krá-krá-sně smýkat po sedle....
A podle mého - cena odpovídá zpracování.
OPRAVDU NÁÁÁDHERNÁÁÁ PRÁCE!!!!!!! Moooooc děkuju, Sony
Upravil joni dne 25.12.2007 20:13
joni napsal:
Jó, hoši,
sedlo s protiskluzem není problém. Ale pěkně klouzací povrch,aby to klouzalo jako po másle.... .... to je kumšt sehnat!
Jak já se těším, jak se mi to bude krá-krá-krá-sně smýkat po sedle....
A podle mého - cena odpovídá zpracování.
OPRAVDU NÁÁÁDHERNÁÁÁ PRÁCE!!!!!!! Moooooc děkuju, Sony
Nemáš zač a přeji tobě i manželce hóóóódně kilometrů bez nehody
sony napsal:
Odpovím na jakýkoliv mejl a jestli je někdo v hradci levnější tak to nechej udělat u něho. Materiál je klouzavý i neklouzavý. Můj mejl je p.vavrusa@seznam.cz Nevím proč všichni reagují na krabice na kterých jsou focená sedla a né na sedla samotná. Můžete poslat klidně mejl na Fa. mariomoto a budete přeposláni na p.vavrusa@seznam.cz. Tahle firma je moje a je opravdu v Polsku.
Ok v pohodě jen tedy nechápu proč nehodíš odkaz na tvou firmu maš stránky a myslím že se nemáš za co stydět
Jinak reakce na sedla -- na pohled moooc pěkný více z fotky bohužel posoudit nedokážu ale zeptámse
Materiál výplně - možnosti atd jsou to poze ty tvary co vidím nebo to tvaruješ přímo na prdel .???
Materiál potah -???
Je to pouze šity nebo jsou švi vodotěsné - svařené podlepené std???
O.K. Vyřízeno.
Jinak fotka nic moc, promiň, já to fotila v euforii, až to bude zkompletované (mám vymontovanou baterku a "jakože nádrž" ), tak to pak znovu vyfotím a zveřejním.
Upravil joni dne 25.12.2007 21:23
MILAN > V té polské firmě mám majoritní podíl a ještě je to rodina. Všechny objednávky pro český trh mám pod patronátem já, pro polský kolega. Co k tomu ještě říct. Ceny pro Polsko i ČR jsou stejné. Návrh sedla si každý může udělat sám, my se to budeme snažit ušít.Švy jsou šité a podlepené, výplň je latexová pěna složená ze dvou různých vrstev.Materiál, koženka více druhů a barev, hrubší než origo na sedlech. Šijeme také kůži pro choppry.
Upravil sony dne 26.12.2007 17:23