Tak jsem se po debatě v jiném vláknu rozhodl, že koupím náhradní duše. Jenže to pro mě není tak jednoduchý, jak jsem si myslel...
Poraďte mi prosím: 1. jaký rozměr duše, 2. rozdíly v kvalitě? (našel jsem duše v cenovém rozmezí od 150 do 600 Kč)
Dakar 2004: rozměry ráfků: přední 1,6x21, zadní 3x17 a mám obutý nový Mitas E 07, přední 90/90, zadní 130/80. (Přezouval jsem v pneuservisu a na duše jsem bohužel nekoukl.) Dík...
no rozdiel je v hrubke tej gumy. ja som kupil zosílene.
predna 300-19
zadna 325/350-17
toto je na nich napisane.
ale na tvoje predne 21tku neviem ale niečo obdobne
Upravil 100bubu dne 07.04.2010 20:32
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tohle jsem taky řešil. V servisu mi řekli,že ty nejsilnější(nejdražší) jsou na cross a dost brutální zacházení, ty nejtenší jsou spíš cesta,ale jsou fakt od dost lehčí. Tak jsem volil zlatý střed. Krabičku mám ještě v garáži, ale teď se mi tam fakt nechce
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal(a):
Tohle jsem taky řešil. V servisu mi řekli,že ty nejsilnější(nejdražší) jsou na cross a dost brutální zacházení, ty nejtenší jsou spíš cesta,ale jsou fakt od dost lehčí. Tak jsem volil zlatý střed. Krabičku mám ještě v garáži, ale teď se mi tam fakt nechce
Mikes napsal(a):
Nebuď línej...
Tak jo, ale vzal jsem to ještě přes sklep-André 2008
Bohužel jsem našel jen věci od zadní pneu: Původní (z prvovýroby) duše je Pirelli s rozměrem 130/80R17 až 160/70R17, ale tloušťka tu není-ještě snad označení MD-17. V servisu mi dali Continetal s označením F-17. Takže možná ty písmena něco znamenají. Asi bych volil tloušťku do 3mm-označení heavy duty, pak jsou ještě extra heavy duty přes 4mm,ale to už je myslím zbytečné...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal(a):
Nebuď línej...
Tak jo, ale vzal jsem to ještě přes sklep-André 2008
Bohužel jsem našel jen věci od zadní pneu: Původní (z prvovýroby) duše je Pirelli s rozměrem 130/80R17 až 160/70R17, ale tloušťka tu není-ještě snad označení MD-17. V servisu mi dali Continetal s označením F-17. Takže možná ty písmena něco znamenají. Asi bych volil tloušťku do 3mm-označení heavy duty, pak jsou ještě extra heavy duty přes 4mm,ale to už je myslím zbytečné...