Na leve strane ramu mam mrtvou 12V zasuvku. Nejde at je kliček zaplej nebo vyplej. Pojistky mam dobrý. Motorku mam asi mesíc, tak nevim jestli nekdy šla nebo ne. Nevite kde bych mohl hledat chybu? Neni to náhodou zasuvka na dobíjeni baterky? Schema elktriky sem prohlíd a žádná zminka o zasuvce 12v. Potřebuju připojit napajáni gps. Pokud se mi nepodaří ji rozchodit, tak to asi vytahnu z baterky, a bude klid.
Je ta zasuvka urcite na ramu? Neni nahodou na plastovem deklu prevodovky? Ta normalne funguje, ja z ni napajim normalne. Musis jit po kabelech... Jinak to bohuzel nepujde.
Jinak, asi si pridam jeste jednu zasuvku do kokpitu. Videl jsem ji jednou namontovanou za dalkovym svetlem, tak tam snad najdu skulinu, aby se tam vesla.
OPRAVENO Dal jsem na tvoji radu a šel po drátech. Roztřihal jsem svazky a postupne šel od zasuvky dal a v konektorech přemeřoval. Pod vzduchovým filtrem sem narazil na pojistkový pouzdro uplne schovany, nepřistupný. Vymenil jsem pojistku a zasuvka jede. Na pohled to vypadá profesionálne udělaný jak z výroby, ale nechápu proč se o nem nikde nepíše a proč je v tehle místech Pokusim se ho vytáhnout k pojistkám aby bylo vše na jednom míste.
Malinko k veci.. na 12tce ji mam taky, taky tak nejak "v ramu". Sice jsem nezkousel jestli je funkcni, rozhodne ale vim, ze je mrnava, rozhodne do ni nenacpu zadnou zasuvku.
Co to je a k cemu?
Aha, jsem prave netusil ze se dela redukce.
No skoda, ze neni nekde u budiku, to by bylo idealni. Tam pod sedlem ji stejne asi moc nevyuziju.
Spis premejslim, ze bych z ni pouzil napajeni na novou, kterou dam k budikum, aspon bych mel jistotu ze bude jistena jak ma a fungovat jak ma (nedovoli vybiti baterie, nepojede bez nastartovani atd).
Alda napsal:
Aha, jsem prave netusil ze se dela redukce.
No skoda, ze neni nekde u budiku, to by bylo idealni. Tam pod sedlem ji stejne asi moc nevyuziju.
Spis premejslim, ze bych z ni pouzil napajeni na novou, kterou dam k budikum, aspon bych mel jistotu ze bude jistena jak ma a fungovat jak ma (nedovoli vybiti baterie, nepojede bez nastartovani atd).
ja mam taky tu malou. Pasuje do ni stejná zasrčka stejná jako do strašiho favorita. Z original bmw zasuvky jsem vytáhl novou zásuvku k budíkum. Zastrčku jsem koupil za par korun i s integrovanou pojistkou.
Zásuvka 12 V s krytkou na vestavění, vývod na ploché kolíky 6,3 mm. Zásuvka na max. 16 A/12 - 24 V. Montážní otvor 18 mm.
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Zásuvka na vestavění, 12 V/20 A, průřez kabelu od 2,5 mm. Pro 12 V/15 A průřez kabelu od 1,5 mm. Vnitřní průměr 22 mm, montážní otvor 27,8 mm. Vhodná pro automobily, lodě nebo karavany.
Upravil zmijon dne 12.01.2008 11:22
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Redukce 12 V z cigaretové zásuvky.
zkoušej se ptát po krámech kde prodávaj příslušenství na auta. Já jí sehnal , ale asi až ve 4. kráme na Kladne. Všude prodávaj ty obyčejný nejlevnejší, který sou dobrý tak do auta, kde neprší. Takový který sou aspon trochu chráněny proti dešti nemaj všude. Já to třeba koupil v http://www.aunika.cz/
Ja mam zasuvku objednanou z http://www.grave.cz.
Ale spis tu original odpojim a novou napojim misto ni, aby tam nebyly zbytecne dalsi 2 prechody (lapace vody a bordelu) navic.