Jen tak sonduju a něco vymýšlím a potřeboval bych vědět, jestli se i na originál hliníkáčích (na 12GSA) používají zámky na stejný klíček jako je k motorce, resp. co se dají na ten klíček přestavět. A pokud ano, dá se sehnat samostatně celá ta originál spona?
Maiali nel Fango!
ano, ano a ano.. používají se na stejný klíč jako od motorky, jdou přestavět a spona, pokud máš na mysli tu, co je v ní zámek a zavírá kufr se dá samostaatně koupit také..
Paráda, díky moc, přesně tohle jsem měl na mysli.
Teď mám k motorce 6! různých klíčků a to ještě vozím ovládání od garáže, připadám si jak kastelán...
Až teď půjdu do nové motorky, asi zvolím origo kufry, ale topcase se mi nelíbí, je moc maličký, takže přemýším, že si nechám nějaký vysochat na míru. Pokud by to ale znamenalo další klíček, asi bych vymýšlel kompletně jinou variantu.
Tak ještě jednou díky za dobré zprávy!!!
Upravil morabo dne 21.05.2010 09:33
Maiali nel Fango!
PS: navíc to otevírání nezubatým klíčem je o dost příjemnější a působí takovým kvalitním, luxusním dojmem. Zamykám topcase tak 15x denně, takže je to pro mně fakt důležitý.
Maiali nel Fango!
Situace se trochu oproti očekávání změnila, takže ještě jeden dotaz, šla by to téhle spony použít i vložka na starý, zubatý klíček (1150)?
Maiali nel Fango!
ja som už tiež pozeral na tie zámky, chcem kupiť zegy a vymeniť tam tieto zámky, sudruhovia v tt by to už mohly začať ponukať ako doplnok :-(
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw