Je na obrázku při pohledu na levou stranu vyštíplý blok motoru v dosedací ploše těsnění u rozvodového řetízku nebo se Vám to zdá OK?
(Vyměnil jsem si s majitelem pár sms zpráv a ujišťuje mě, že nemám pravdu, když tvrdím, že podle fotek to je nepoužitelnej kus litiny. Prý je to rozebranej motor,kterej neměl a nemá chybu.)
O ceně atd..se nebudeme bavit, jen mě zajímá, zda je podle vás štíplej blok nebo je to tak v pořádku.
Díky za objektivní posouzení.
http://www.motork...82880.htmlH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
podle mě je to v pořádku, to co se ti zdá vyštíplé, je ve skutečnosti kus plastu z vodítka řetězu, ten výstupek je dobře vidět na druhé fotce, jak je vyfocená spojka
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
jtopman napsal(a):
podle mě je to v pořádku, to co se ti zdá vyštíplé, je ve skutečnosti kus plastu z vodítka řetězu, ten výstupek je dobře vidět na druhé fotce, jak je vyfocená spojka
Aháááá: "zesvětlil" jsem si monitor a máš na 99% pravdu a majitel také....
S menším kontrastem se to zdálo jako černá díra...
Upravil Hrabe_X dne 03.06.2010 12:17
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
misakGS napsal(a):
Myslím že je to vyštíplé nad tím plastovým vodítkem.Zdá se že tam chybí i jedna díra se závitem,při porovnání s fotkou druhé strany.
To se ti zdá,určitě je to to vodítko,jak píše Jtopman.
misakGS napsal(a):
Myslím že je to vyštíplé nad tím plastovým vodítkem.Zdá se že tam chybí i jedna díra se závitem,při porovnání s fotkou druhé strany.
To se ti zdá,určitě je to to vodítko,jak píše Jtopman.
Asi fakt jen mizerné fotky.
Než jsem to zesvětlil, byl jsem z toho zmatenej a můj kolega tady to viděl stejně blbě jak já. Až po jtopmanově bystrozrakém upřesnění mi to docvaklo,že je to plast.
Docela bych to vzal, ale jet se tam 300km podívat a ještě mojim superautem, to je docela z ruky....
Dík za konzultaci pánové.
H.