Ked nabehnem na vybezok, jamu tak mi nieco pukne v moto (ram alebo podvozok) neviem presne je to pocut aj citit. Ked moto rovnomerne peruje tak to nerobi, iba ak nahle na nieco nabehnem. Mam vymeneny predny aj zadny tlmic, myslel som, ze to bolo to ale robi to stale. Nejake napady co by to mohlo byt?
Už je to tak. V rumunsku mi to už vrzalo tak že se to nedalo poslouchat a po příjezdu jsem to rozebral ,místo jehličkovejch ložisek sem vysypal železný piliny.Takže mazat mazat mazat.A když se to nebude dělat tak komplet repase vyjde na cca. 5000kč z origo dílů a cca 1500-3000kč z neorigo dílů a s pomocí soustružníka. Takže já doporučuju přes zimu nebo lepší po zimě rozebrat a namazat vazelínou A00.
Upravil toli dne 14.06.2010 10:42
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
je to lisovaný a bez rozebrání se to nedá mazat Většinou bejvá vůle jen v uchycení tlumiče nebo vymlácenej šroub ve spodnim uchycení. Hot motorku na centralni stojan a hejbej s tim nahoru dolu. Vůle se projeví.
Já to zrepasoval za 1500 všechny ložiska.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Brano napsal(a):
Ked nabehnem na vybezok, jamu tak mi nieco pukne v moto (ram alebo podvozok) neviem presne je to pocut aj citit. Ked moto rovnomerne peruje tak to nerobi, iba ak nahle na nieco nabehnem. Mam vymeneny predny aj zadny tlmic, myslel som, ze to bolo to ale robi to stale. Nejake napady co by to mohlo byt?
Vdaka
Nevim jak ti to mlátí tak možná píšu nesmysl, ale známej měl podobnej problém, že když přejede např. retardér tak se z toho ozývala taková divná rána. Dobu sme se všim možnym cukali až sme vykoumali, že byl uvolněnej ten plastovej bazmek co je pod přednim blatníkem. Tak na to zkus mrknout než zbytečně rozhrabeš půl motorky
jardajerman@seznam.cz