Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

NEHODA 12.7.2010
BIGR
Přidané 15.07.2010 13:35

Registrace: 30.12.07
Jel jsem 12.7.2010 směrem na Strakonice po silnici č.4 u Milína jela proti nám sanitka pod majákama a někde dál myslím,že poblíž Mirotic byla v pravé škarpě totálně zválená GS 1200. Rozmlácený víka hlav,zkroucený řídítka i podsedlák,bez plexi,prostě na odpis. Stalo se to směrem na Prahu,protože u kraje stálo nějaký černý SUV s promáčklým levým bokem a na silnici byly sprejem zakreslený stopy kudy letěla motorka. Moc jsem si nestihnul všimnout,ale asi za vesnicí začalo GS předjíždět a když bylo vedle toho SUV,tak řidič auta chtěl taky předjíždět.
Nebylo mi dobře,když jsem to viděl a ještě k tomu na začátku dovolený.
Byl to někdo odsud?
Lidi dávejte bacha i za druhý. Na vola člověk může narazit kdekoli...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Alda
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 14:31

Registrace: 20.10.07
Sad

radosek
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 17:40

Registrace: 27.08.07
Na tohle je dobrej laďák...thumbs up
Když já s mým Remusem začnu někoho předjíždět, tak o tom fakt ví...Wink

misak
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 18:39

Registrace: 21.06.09
Na motce hold člověk musí přemejšlet i za ty druhý. Za ujetých 4100km za deset dní po Švýcarsku,Itálii,Francii Německu a Rakousku jsem potkal tisíce motorek a jedna jediná nehoda-smolík v tom,že právě to obsral motorkář,který nedostal přednost. Laďák je dobrá věc,ale smolík když tě s nehomologovanou verzí na západě chytí cajti. Na Stelviu si odchytávali motorkáře a brali to od lékárničky až po dezén pneuGrin
Všem přeji tímto hodně štasnejch kiláků a co nejméně smutnejch příhod
Jedu? Tedy žiju!

nForger
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 19:42

Registrace: 17.07.08
Radosek napsal(a):
Na tohle je dobrej laďák...thumbs up
Když já s mým Remusem začnu někoho předjíždět, tak o tom fakt ví...Wink

To je vseobecne zazity mytus. Aby te ridic predjizdeneho auta slysel, nesmel bys mit zadny tlumic. Pokud mas ladak, je slyset az kdyz jsi vedle nej.

BIGR
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 19:55

misak napsal(a):
Na motce hold člověk musí přemejšlet i za ty druhý. Za ujetých 4100km za deset dní po Švýcarsku,Itálii,Francii Německu a Rakousku jsem potkal tisíce motorek a jedna jediná nehoda-smolík v tom,že právě to obsral motorkář,který nedostal přednost. Laďák je dobrá věc,ale smolík když tě s nehomologovanou verzí na západě chytí cajti. Na Stelviu si odchytávali motorkáře a brali to od lékárničky až po dezén pneuGrin
Všem přeji tímto hodně štasnejch kiláků a co nejméně smutnejch příhod

JJ já byl mezi nima a měl jsem problem,že nemám namontovanej decibel kiler. Chtěli mě odstavit a že půjdu pěšky domů.Shock Nakonec pomohl certifikát (TUW) co vozim s sebou a slyb,že opravdu pojedu rovnou domu. Stejně jsem jel,protože mě příšerně bolela prdel a bylo děsný vedro.Grin Pak nás chytli rakušáci za rychlost. To bylo "jen" za 25 euro.
Letos je to nějaký divný...
BMW R1200GS

Medik
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 20:30

Registrace: 04.05.08
BIGR napsal(a):

JJ já byl mezi nima a měl jsem problem,že nemám namontovanej decibel kiler. Chtěli mě odstavit a že půjdu pěšky domů.Shock Nakonec pomohl certifikát (TUW) co vozim s sebou a slyb,že opravdu pojedu rovnou domu. Stejně jsem jel,protože mě příšerně bolela prdel a bylo děsný vedro.Grin Pak nás chytli rakušáci za rychlost. To bylo "jen" za 25 euro.

A já myslel, že máš dovolenouGrinGrin a ty couráš po webu a sponzoruješ policejní sbory po Uniiannoy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
BIGR
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 21:09

Medik napsal(a):
BIGR napsal(a):

A já myslel, že máš dovolenouGrinGrin a ty couráš po webu a sponzoruješ policejní sbory po Uniiannoy

Jo mám dovolenou,ale pro vedro a bolavou prdel jsem upravil program. Wink
BMW R1200GS

Medik
NEHODA 12.7.2010
Přidané 15.07.2010 21:21

Registrace: 04.05.08
BIGR napsal(a):
Medik napsal(a):
BIGR napsal(a):

Jo mám dovolenou,ale pro vedro a bolavou prdel jsem upravil program. Wink

Takže sklepní prostory a chlazené nápoje?yummy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 122
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.18 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI