Jel jsem 12.7.2010 směrem na Strakonice po silnici č.4 u Milína jela proti nám sanitka pod majákama a někde dál myslím,že poblíž Mirotic byla v pravé škarpě totálně zválená GS 1200. Rozmlácený víka hlav,zkroucený řídítka i podsedlák,bez plexi,prostě na odpis. Stalo se to směrem na Prahu,protože u kraje stálo nějaký černý SUV s promáčklým levým bokem a na silnici byly sprejem zakreslený stopy kudy letěla motorka. Moc jsem si nestihnul všimnout,ale asi za vesnicí začalo GS předjíždět a když bylo vedle toho SUV,tak řidič auta chtěl taky předjíždět.
Nebylo mi dobře,když jsem to viděl a ještě k tomu na začátku dovolený.
Byl to někdo odsud?
Lidi dávejte bacha i za druhý. Na vola člověk může narazit kdekoli...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Na motce hold člověk musí přemejšlet i za ty druhý. Za ujetých 4100km za deset dní po Švýcarsku,Itálii,Francii Německu a Rakousku jsem potkal tisíce motorek a jedna jediná nehoda-smolík v tom,že právě to obsral motorkář,který nedostal přednost. Laďák je dobrá věc,ale smolík když tě s nehomologovanou verzí na západě chytí cajti. Na Stelviu si odchytávali motorkáře a brali to od lékárničky až po dezén pneu
Všem přeji tímto hodně štasnejch kiláků a co nejméně smutnejch příhod
Jedu? Tedy žiju!
misak napsal(a):
Na motce hold člověk musí přemejšlet i za ty druhý. Za ujetých 4100km za deset dní po Švýcarsku,Itálii,Francii Německu a Rakousku jsem potkal tisíce motorek a jedna jediná nehoda-smolík v tom,že právě to obsral motorkář,který nedostal přednost. Laďák je dobrá věc,ale smolík když tě s nehomologovanou verzí na západě chytí cajti. Na Stelviu si odchytávali motorkáře a brali to od lékárničky až po dezén pneu
Všem přeji tímto hodně štasnejch kiláků a co nejméně smutnejch příhod
JJ já byl mezi nima a měl jsem problem,že nemám namontovanej decibel kiler. Chtěli mě odstavit a že půjdu pěšky domů. Nakonec pomohl certifikát (TUW) co vozim s sebou a slyb,že opravdu pojedu rovnou domu. Stejně jsem jel,protože mě příšerně bolela prdel a bylo děsný vedro. Pak nás chytli rakušáci za rychlost. To bylo "jen" za 25 euro.
Letos je to nějaký divný...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
JJ já byl mezi nima a měl jsem problem,že nemám namontovanej decibel kiler. Chtěli mě odstavit a že půjdu pěšky domů. Nakonec pomohl certifikát (TUW) co vozim s sebou a slyb,že opravdu pojedu rovnou domu. Stejně jsem jel,protože mě příšerně bolela prdel a bylo děsný vedro. Pak nás chytli rakušáci za rychlost. To bylo "jen" za 25 euro.
A já myslel, že máš dovolenou a ty couráš po webu a sponzoruješ policejní sbory po UniiLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A já myslel, že máš dovolenou a ty couráš po webu a sponzoruješ policejní sbory po Unii
Jo mám dovolenou,ale pro vedro a bolavou prdel jsem upravil program. Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
A já myslel, že máš dovolenou a ty couráš po webu a sponzoruješ policejní sbory po Unii
Jo mám dovolenou,ale pro vedro a bolavou prdel jsem upravil program.
Takže sklepní prostory a chlazené nápoje?Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz