Má někdo zkušenost z upravou velikosti C3? Potřebuji změnit velikost 62-63XXL na 60-61XL předpokládám že nedělají na každou velikost jinou skořepinu a řeší to výplně a polstry. Jestli to někdo zná předem děkuji za radu.
Kamos to resil u C2 sedou karimatkou a Patexem. Jednoducha a funkcni vec. Ted mu pry na hlave sedi lepe nez original. Taky koupil temer zadarmo XXL a jinak kupuje L. Nejdriv jsem se mu smal, ale za ty prachy co tu helmu koupil asi jo. Sam mam taky L a fakt sedi.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal(a):
Kamos to resil u C2 sedou karimatkou a Patexem. Jednoducha a funkcni vec. Ted mu pry na hlave sedi lepe nez original. Taky koupil temer zadarmo XXL a jinak kupuje L. Nejdriv jsem se mu smal, ale za ty prachy co tu helmu koupil asi jo. Sam mam taky L a fakt sedi.
Tak tímto stylem bych to neřešil přece jenom jde o funglovku za velmi dobrý peníz tak jsem ochoten do ní zainvestovat origo díly
Spea - ToM napsal(a):
Znamena to, ze velikost skorepiny je jen jedna a meni se pouze velikost vnitrku?
Není jen jedna,ale většinou se dělají tak 3...4 a velikosti kolem se řeší výstelkou.Myslel jsem ale,že kvalitnější značky dělají víc skořepin a jen ty levné šetří,ale jak tak koukám,tak jsem se spletlServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Spea - ToM napsal(a):
Znamena to, ze velikost skorepiny je jen jedna a meni se pouze velikost vnitrku?
Není jen jedna,ale většinou se dělají tak 3...4 a velikosti kolem se řeší výstelkou.Myslel jsem ale,že kvalitnější značky dělají víc skořepin a jen ty levné šetří,ale jak tak koukám,tak jsem se spletl
Oni to někde píšou, četl jsem, že dělají dvě velikosti skořepin. Tuším, že do L a od L...
Spea - ToM napsal(a):
Není jen jedna,ale většinou se dělají tak 3...4 a velikosti kolem se řeší výstelkou.Myslel jsem ale,že kvalitnější značky dělají víc skořepin a jen ty levné šetří,ale jak tak koukám,tak jsem se spletl
Oni to někde píšou, četl jsem, že dělají dvě velikosti skořepin. Tuším, že do L a od L...
Je to tak, i intercom pro C3 dělají ve dvou velikostech, do L a od XL...
Ma nekdo povedomi o tom, kde sehnat komplet vnitrek pro C2? Nebo alespon vrchni tapecirung pro zmenseni veliksoti. Ta by mela mit skorepinu jednu na vsechny velikosti.
Objednají ti to v GENEZE. Ale dodací lhuty dost dlouhé já jsem čekal na interier do C3 skoro 5 týdnu. V C2 se dá vyměnit jen ten vrch mám dojem že tam stojí 600kč.
komaiz napsal:
Objednají ti to v GENEZE. Ale dodací lhuty dost dlouhé já jsem čekal na interier do C3 skoro 5 týdnu. V C2 se dá vyměnit jen ten vrch mám dojem že tam stojí 600kč.
Diky moc, zkusim je nakontaktovat.