chtel jsem se projet a masina nenaskocila.displej nic nehlasi,benzin v nadrzi mam,starter toci jak o zivot a motor ne naskocit.na co jsem koukal jsou svicky a zdaji se byt suchy na to jak jsem dlouho tocil.poradte kde zacit kontrolu.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
tak jsem se s kamosem pustil do rozborky,zacal jsem svickama a zustal u regulatoru palivoveho cerpadla ktery umrel.jde ten regulator nejak opravit nebo musim koupit novej?
hlavně ten regulátor nekuchej a napřed zavolej do BMW, nahlas svůj VIN kód a zeptej se, zda jsou na tvou motorku nějaké svolávací akce, při troše štěstí bude svolávačka právě na ten regulátor, vymění to grátis v rámci té svolávačky
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Na regulátor čerpadla GSA 1200 byla svolávací akce. Zavolej do BMW a připrav si VIN (stačí tušim posledních 7 znaků). Mně ho měnili (mám model 2008).
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Na regulátor čerpadla GSA 1200 byla svolávací akce. Zavolej do BMW a připrav si VIN (stačí tušim posledních 7 znaků). Mně ho měnili (mám model 2008).
Máš pravdu, i mě ho měnili a mám model 2007.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
jj 3000 a meli je skladem. Jinak jestli chces mit jistotu ze to je ono, tak se da premostit a pak by to melo jet, ja takhle s vypinacem na drate jezdil nekolik dni. Návod jsem nasel na netu a nebylo to nic sloziteho
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
adventure73-pardal napsal:
jj 3000 a meli je skladem. Jinak jestli chces mit jistotu ze to je ono, tak se da premostit a pak by to melo jet, ja takhle s vypinacem na drate jezdil nekolik dni. Návod jsem nasel na netu a nebylo to nic sloziteho
jistotu mam protoze jsem si pujcil od kamose,a masina okamzite chytla.dal jsem tam opet to sve a masina chytla ale bezela jen par sekund.
tak jsem regulator vykuchal a udelal presne podle navodu od vlada-gsa http://www.bmwgs....rowstart=0.zamontoval do masiny a natocil ale bezelo to par sekund a chciplo a takto asi 3krat.by me zajinalo kde je chyba?
novy regulator mi privezou az v utery.
Upravil Danes dne 17.10.2010 14:12
to je divny, napřímo by to mělo jet, já mám pořád zažitý, pro případ nouze, že na žlutý přijde + a na modrý mínus pól ze zásuvky. Proměř to, jestli tomu tak je na tom konektoru.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
tak jsem vymenil regulator za novy,stary byl vypaleny.ale prekvapeni bylo kdyz nasina nenaskocila.zapnu klicek vse naskoci jak ma zavrci cerpadlo a pasilovac brzd ale motor ne a ne naskocit.pripada mi to jako kdyz je ucpany pal.filtr ale nemuzu ho nikde najit.nemate nekdo nejakou radu co procistit nebo kde hledat chybu.
Jestliže nemáš možnost diagnostiky, tak zkus odpojit vedení paliva od vstřiků - zapnout zapalování - jestliže začne stříkat benzín, tak bude čerpadlo a filtr OK. Dát vše dohromady, vyndat některej vstřik (konektor nechat zapojený), zapnout zapalování a začít startovat - jestliže bude vstřik stříkat benzín, tak bude s největší pravděpodobností palivová soustava v pořádku (problém s malým tlakem v soustavě beru jako velkou náhodu). Ještě si zkontroluj jestli máš dobře "docvaknutý" rychlospojky na hadicích. Pak už asi zajet k někomu na diagnostiku zkusit načíst závady.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
tak benzin strika ze vstriku,coz bylo asi spatnym kontakten mezi regulatorem a cerpadlem(prostrikl jsem to kontaktolem).ale masina stale ne a ne chytnout.pokrok je ze uz i svicky jsou mokry.