Podle aktuální předpovědi to vypadá nadějně...asi to nevydržím a vyrazíme...kdyby se někdo chtěl přidat, sraz (24.10.) v 10:00 tam co vždy
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Uvidíme, nezní to špatně, ale neděle je zatím daleko... Ale pokud by bylo skutečně slušně, asi to bude povinnost - jedna z posledních příležitostí...
Maiali nel Fango!
Neska sem byl na Jestedu kolem pul 3 odpoledne. Cestou dolu jela omlacena motorka a pak si tam ustlal i tata. Novej asfalt byl pokrytej neviditelnou vrstvou ledu,kdyz sem slez z mota tak to bylo totalni kluziste. Takze esli tam pojedete davejte si bacha...
svobodis napsal:
Neska sem byl na Jestedu kolem pul 3 odpoledne. Cestou dolu jela omlacena motorka a pak si tam ustlal i tata. Novej asfalt byl pokrytej neviditelnou vrstvou ledu,kdyz sem slez z mota tak to bylo totalni kluziste. Takze esli tam pojedete davejte si bacha...
kurnik.. kolik Ti hlasil teplomer?
jezdim denne domu v -2 az +3 stupne cca..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
čerstvá zpráva z Ještědu - posledních 500 m pod vrcholkem je fest led, posypaný, ale stejně to klouže i tam, kde to nevypadá, nahoře 5 cm sněhu....tak opatrně a šťastnou cestu
Stanislav napsal:
Aspoň bude nějaká prča..Peťo dej vědět v kolik se vyráží. Dík
Vjetrnik mi vcera rikal, ze se planuje Onen svet... jako papani...
17 cm
cerv napsal:
Jsou známy nějaké průjezdní body? Měl bych sice dělat, ale už teď vím, že se mně nechce, tak bych vám přivez ukázat pořádnou motorku
...DOHC 2010?!
17 cm
cerv napsal:
Jsou známy nějaké průjezdní body? Měl bych sice dělat, ale už teď vím, že se mně nechce, tak bych vám přivez ukázat pořádnou motorku
nevim... my se budeme pridavat v Sedlcanech.. nebo zamirime primou cestou.
teda jestli se vubec pojede...
dneska bylo ovsem NADHERNE!
17 cm
cerv napsal:
To teda bylo. Vyrazili jsme na šípky...
ja dneska zkousel nekolik keru a nic se nedalo sezrat rovnou.
Ale na hrebenu silnice u krepenic je jeden, co jde jist.. ale byl jsem linej tam lezt
17 cm
svobodis napsal:
kurnik.. kolik Ti hlasil teplomer?
jezdim denne domu v -2 az +3 stupne cca..
Hele kolik bylo nahore stupnu nevim, radsi sem sbiral tatu a moto...Jinak cesta v poho, kolem 4-6st, ale po odboceni na Jested asi po 300m z niceho nic ledovy koryto...
cerv : fůůůůůůůůůůj,to je ale hnusnej baworák
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já se omlouvám....díky včerejšímu Hixomotostěhování budu muset dohnat pracovní resty...takže se nehnu k nelibosti drahé polovičky od monitoru a klávesnice...
Holt budu muset vydržet do středy, do té doby stihnu jeden termín a potom budu moci tahat za plyn tam co cesty nevedou...
to Cerv: nějak nemám slov...je to abych tak řekl ...STRAŠNÝ...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
cerv napsal:
To teda bylo. Vyrazili jsme na šípky...
A nejeli jste takhle náhodou odpoledne kolem Rozvědčíka? Ta motorka je nějaká divná
Jinak já jsem dneska taky na chvíli vyrazil - projel jsem se kolem Berounky a naprostá parádička