Ahoj. Už delší dobu uvažuji o koupi malého gs. Bohužel se mi v mezičase trochu rozutekly peníze, tak jsem ustoupila od nějaké navoněné po něco, co by se mnou aspoň nějakou tu sezónu vydrželo. Uvažuji o téhle http://www.cenkuv...?id=297059 , jelikož bych ji mohla vyměnit za jinou motku, co leží doma v garáži a špatně se prodává (suzuki marauder 250 GZ- kdyby někdo měl zájem ). To bmw má sice něco už najeto, ale věřím, že gs zvládne hodně, záleží samozřejmě na stavu. Bohužel já si posoudit motorku po technické stránce netroufnu. Takže kluci, holky, není tu někdo od Znojma? Budu ráda, když budete reagovat i třeba jen s radou ohledně koupě všeobecně. Díky. Ivča.
Ahoj motoslečno.
Ta motorka z inzerátu vypadá docela pěkně, ale opravdu by to chtělo skouknout a projet někým, kdo na 650tce nějaký kilometr nahrkal.
Z města okurek a vína je nějaký Lukáš tady je registrovanej jako Left.
Fajný klučisko, myslím, že ti to rád odborně skoukne, poslechne, osáhne, zahřeje, projede a tak... (stále píšu o motorce).
Snad se nebude zlobit, když ti prozdradím jeho mail: kawaro@seznam.cz
Kilometrů se neboj, pokud jsou pravda, tak ta motorka vydrží minimálně 2x takovou dávku. Na to tady máme zase odborníka a letce Toliho.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
čau kočko motka nevypadá zle pár kosmetickejch vad to má. osobně sem se mohl bohužel přesvědčit že namejt to a krásně vo tom mluvit nejni až takovej výkon. prostě ji musíš skouknout a svízt se na ní. jak už zde psal můj jmenovec vem si k tomu někoho kdo na tom jezdí. možná mě někdo opravý ale ta cena je podezřele nízká takže asi odpovídá stavu ale můžeš mít kliku
Upravil poloSqueal dne 05.12.2010 15:58
Tančící Havran
Ahoj, jsem ze Znojma a můžu ti pradit nebo pomoct. Akorát v tomto počasí to bude s projetím asi problém. Jestli chceš tak se ozvi a promluvíme o tom. čus Karel
BMW F 650 GS Dakar mě prostě baví