Poradí mi někdo kde sehnat autonabíječku mini USB pro cigaretovou zásuvku BMW (tu malou pod sedlem). Přímo jen pro to bavoráckou, bez toho odjímatelného plastového červeného bazmeku (od SW Motech). Ta je strašně dlouhá.
Tu asi budeš blbě chánět musíš použít ten mezikus(redukci)!A nebo si dát na palubku ten kryt budíku s velkou zásuvkou a máš po starosti
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tu palubku tam mám a když tam dám nabíječku do velké zásuvky, strašně trčí nahoru a zavazí kameře, kterou tam mám připevněnou v držáku. Proto to chci napájet z té malé. Chtěl bych jen tu malou nabíječku (ne tu s možností předělání na velkou) s kabelm mini USB.
Vyveď si přímo od baterky kabel s dostatečným průřezem. Ukonči ho nepřepólovatelnou koncovkou a udělej si na to protikusy. Například na velkou automobilovou zásuvku, na krokosvorky, na prodlužovací kabel atd. Něco jako se dělá příslušenství na Optimate 4. Kabel vodotěsně zabal a smotej pod sedlo. Za pár kaček máš univerzální vývod/přívod proudu z/do akumulátoru, který můžeš použít v kempu, na louce i za jízdy... Ne ní to sice BéeMWéé ale nemusíš se bát, že Ti Tvůj Canbus odpojí spotřebič nebo nabíječku. A s trochou zručnosti ušetříš dost peněz...
Upravil radosek dne 13.12.2010 22:28