Prosím o rychlou pomoc - pokud má někdo origo kufry BMW na R1200GS Adventure (myslím že by to měly být Zega od TT), mohl by mi prosím napsat vzdálenost předního a zadního úchytu zavazadla na víku, resp. rozteč středů těch úchytek???
Chci koupit brašny na víka kufrů a vím, že pasují na origo kufry na R1200GSA. Já mám ale jiné kufry a potřebuju zjistit jestli mi to tam půjde.
Díky.
Ahoj, kamarád to zrovna změřil:
Boční kufry: úchyt je široký 42mm a rozteč (měřeno od vnějšího kraje úchytu) 290mm.
Top case: úchyt je široký 35mm a rozteč (měřeno od vnějšího kraje úchytu) 210mm.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Díky moc. Mělo by to být stejné jak pro ty kufry BMW, tak pro TT kufry Zega Pro, protože ta brašna je určena na oba typy kufrů. Z Touratechu mi ale napsali, že je to 17cm, což mi přijde málo, když celý kufr je dlouhý přes 40cm....
Ivan napsal:
Díky moc. Mělo by to být stejné jak pro ty kufry BMW, tak pro TT kufry Zega Pro, protože ta brašna je určena na oba typy kufrů. Z Touratechu mi ale napsali, že je to 17cm, což mi přijde málo, když celý kufr je dlouhý přes 40cm....
asi mysleli vzdálenost úchytů na šířku ? ... to by mohlo odpovídat, těch 290mm je podél...
Taky jsem si to myslel, ale tvrdí že ne, že je to "od předního k zadnímu". Oni teda měřili kufry Zega Pro, ale rozteč by měla být stejná jako u kufrů BMW protože na ně pasuje ta samá brašna. Ale kdo ví jak to měřili, třeba jejich vnitřní okraje... Na druhou stranu, když kouknu na tuhle fotku a velikost ruky, tak nevím...
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Taky jsem si to myslel, ale tvrdí že ne, že je to "od předního k zadnímu". Oni teda měřili kufry Zega Pro, ale rozteč by měla být stejná jako u kufrů BMW protože na ně pasuje ta samá brašna. Ale kdo ví jak to měřili, třeba jejich vnitřní okraje... Na druhou stranu, když kouknu na tuhle fotku a velikost ruky, tak nevím...
podle toho obrázku měřili vnitřní okraje
Upravil stepan dne 12.01.2011 14:44