Mám už nějakou dobu doma kufr Kappa K961N,využívá ho manželčin suzučí Bandit.Chtěl bych ho využívat na mé nové dvanáctce.Na netu jsem přesně nenašel řešení,kdy plotna-KM5-se aplikuje na origo nosič.U Maliho GS je vidět nějaká výztuha.Mohli by jste mi poslat link na internetový krám s tímto řešením?Díky.
Boční kufry jsou v řešení u Bystřického.
Křivé to není, ale je to pěkně hnusné - aspoň mě se to nelíbí a sháněl jsem raději tu starší verzi. Ta nová verze má výhodu, že je i na větší povolený zatížení (je to celý ze železa) a kufr je níž, ale nevim, jak Ti k tomu půjdou Begry, protože ty jsou docela vysoko, ale snad se to vejde.
Kdy se to přestalo vyrábět netušim, ale když jsem to před 2 lety sháněl, tak už bylo jenom to nový provedení. To starší je občas k vidění nový na německym ebayi, ale těžko říct, jestli je to skutečně ono (záměna fotky). Musel by jsi se jich optat.
Např. tady http://cgi.ebay.d...35ad24df53
Koukám na tu nižší a asi se to s Begrama vejde. Takovej velmistr jako Bystřa to má určitě odzkoušený
Upravil MALI dne 13.02.2011 18:07
svatka napsal:
Nori - plotna GIVI (ta na Maliho fotce vpravo) mi doma přebývá, tak kdyby byl zájem, je k mání
Myslím,že nosič se prodává přímo s plotnou.Jinak trošku jinou plotnu mám již na Banditu,jde mi právě o nosič.
Taky se mi to zdá nízký k Begrum...od Bystři beru i nosiče a ty jsou konfekční.No uvidíme,už jsem se s ním o tom bavil.
Upravil Nori dne 13.02.2011 18:31
Mám tu novější verzi (nižší) a v reálu to rozhodně nevypadá špatně a konstrukce je IMHO co do pevnosti lepší než ta starší. Jo a se ZEGAma to nijak nekoliduje.
tomasgs přiložený následující obrázek:
[188.86Kb]
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW