Ahoj, mam taky problem, prisiel som ku zamemu na motorke ziadny problem a po pol
hodine nemozem nastartovat a blika mi kontrolka chladenia. hladinu chladiacej zmesi mam na min. tak ju dolejem a zaden effekt. Blokuje to start. Prosim o radu ako mam postupovat . za kazdu pomoc budem vdacny..
Upravil Lord_Elve_Strasny dne 14.02.2011 21:32
Blika kontrolka chladenia, nestartuje a vodu mam.vyriesene diki
Přidané 13.02.2011 21:21
Lord_Elve_Strasny napsal:
vobec neotoci starterom, iba pocujem cvakanie rele a ani nezapne starter..
to bude na beton baterka-prostě se ti sesypala. Jednou jsme byli s kámošem na Vranově a zastavili jsme se aby jsme se vyfotili a už nenastartoval-jen to cvakání relé. Je to hned-nic tomu většinou nepředbíhá. Na baterku se samozřejmě ani 2 roky nepodíval-natož aby jí dobil
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Přidané 13.02.2011 21:52
světla berou málo proudu-tím se neřiď. Nebo může být i startér v háji.Mě to taky jen cvakalo když se pokazil a zničeho nic.
Přidané 13.02.2011 22:00
bateria sa mi uz raz vybila ked som kuril v zime. zajtra tam letim a skusam to cez tie kable nakopnut, diki za odpovede a ozvem sa ako som dopadol. Ak je to len ta baterka budem inak stastny .
Přidané 14.02.2011 21:31
Ahoj ahoj, dobre spravy predsa len to bola ta baterka sice som to skusal predtym na kable a nic ale to asi nebol dobity starter. alebo som sa ponahlal a nezalozil som dobre kontakt. Tak som stastny ako blcha motoka pradie ako ma. Dakujem pekne za rady a o5 som trošku mudrejsi. Som len rad ze to bola taka hovadina
Zdravim a vela km na cestach necestach.
Přidané 15.02.2011 00:51
no vidíš. Já musel koupit rovnou novou baterku i když stará se starterem ještě taky točila a taky sem už mezi nastartovanejma.: )
Přidané 15.02.2011 08:11
Ahoj,taky mám nějaký problém,baterka je dobrá po otočení klíče vše funguje,až na to že nesepne čerpadlo,a ani starter nereaguje,pojistky o.k.,místo aby zaplo čerpadlo udělá jen jemně cvak,cvak,né ten správný zvuk čerpadla jak nasaje,než budu měnit čerpadlo(naštěstí mám jiné)i celou jinou moto,nemůže to být nějaké blbost,moto dávám dohromady,bylo bourané r.v.05 ale s čerpadlem ještě nikdy nic nebylo,díky za radu.
"Žij svůj sen"
Přidané 15.02.2011 08:29
To praskin: Ahoj co presne po otoceni klice funguje, kdyz nejde cerpadlo ani starter? To cvak cvak zni taky na baterku. Kdyby bylo v kyblu cerpadlo, starter by mel stejne tocit. Cerpadlo vyzkousej tak, ze po sundani sedla vedou k nadrzi 2 hadice. Jedna z nich je saci a druhou se to vraci (tady zacnu versovat jeste po ranu) Vyndej tu zpatecku a zkus, jestli z ni tece po otoceni klickem benzin. Cerpadlo musi davat dostatecnej tlak, aby se benzin vracel. Taky zkontroluj chcipak na riditkach, jestli je funkcni a senzor bocniho stojanku. Startuj s vymacknutou spojkou a nesahej pri tom na plyn. Ale stejne si myslim ze je to baterka podle tveho popisu.
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Přidané 15.02.2011 18:39
Zdar,ne baterka to fakt není,je pravda že spojková páčka je zlámané,tak mám spojku odpojenou,ale mám neutrál, i u jiné gs bez spojky startuje,právě že když otočím klíčem,tak někde u čerpadla udělá zvuk jen tt,a né tsssss,když zapne čerpadlo,dnes jsem na to neměl čas,ale zítra budu zkoušet,pak dám vědět,rsády jsou o.k.nejsem začátečník,ani boční stojánek,ani chcípák.jinak elektrika jde kouknu na kabel od starteru ale tím si myslím to nebude,pojistky jsou o.k.baterka v jiný moto startuje,ta je fakt o.k. rok stará a nabitá.možná odpojenej nějakej kabel,musím to projít zítra se mrknu.
"Žij svůj sen"
Přidané 15.02.2011 18:45
Hm, zkusil jsi odpojit ECU na alespon 15 minut? Muze se stat, ze zaznamenala nejakou chybu, ktera ji zabranuje start. Pokud zkusis cerpadlo a starter pripojit natvrdo fungujou? Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Přidané 17.02.2011 14:18
Je to tak,jak povídáš nějakej vytrženej kabel od spínačky,od nehody,budu si hrát na elektrikáře,jen mi bylo divný že při otočení klíčku,vše ostatní fungovalo a místo nasátí čerpadlem jen,takový zvuk relátka,tt.a jinak vše ostatní s elektriky funguje.co se dá dělat.práce navíc.nechám to na víkend.dám vědět,jestli to je vše nebo něco dalšího čeká.
"Žij svůj sen"