Brácha má takovej problém :teklo mu na přední vidlici gufero, tak to dal do servisu na výměnu.Bylo mu řečeno že v jednom tlumiči neměl skoro žádnej olej.Vyměnila se gufera, dolil výrobcem předepsaný olej a odpovídající množství.....Vrátila se mu motorka, která jde při sebemenším najetí na pidipřekážku na dorazy!!!!!!PORAĎTE.Před servisem to však nedělala!!!Zkoušel i hustější olej a stále dorazy.
Pokud jde o normální tlumiče? Je vada na pružinách a ne na oleji. Mohlo se stát, že mu nesložili tlumiče správně. Jednou se mi to stalo, že jsem opomněl vrátit podložky, které tam někdo dal na víc. Tím si přitvrzoval tlumiče. Byla to má chyba.
profesor
bmw burgman vidlice Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
A proč to vozí někam jinam?
Ať si to ti šikulové po sobě předělají sami...... snad na tu opravu brácha má nějaký doklad a tím pádem i záruku, nee...???
Radosek napsal:
A proč to vozí někam jinam?
Ať si to ti šikulové po sobě předělají sami...... snad na tu opravu brácha má nějaký doklad a tím pádem i záruku, nee...???
Doklad na to má ale když tam byl, tak mu servisman řekl že ji na výměnu gufera a dolití oleje není nutno rozebírat.Taky si s tím nevěděj rady.Budeme to muset asi rozdělat o víkendu a zkontrolovat dle náčrtu.
pokud by tam nedali pružinu nebo ty dlouhý podložky, tam by ta motorka byla nízká už po sundání ze stojánku. snížila by se světlá výška, což se tady nepíše.
podle popisu to vypadá, že to spíš netlumí,spíš se mi zdá, že tam není olej, nebo je něco s planžetama.