jako fungl novy? to bude penez Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
no spíš jen orientačně,nemám je poškozené,jen stářím už nejdou nijak hezky vyleštit,nemají tu hezkou barvu do modra ale úplně hnědou,takže jen orientačně co by tak stály a kde by se dalo na ně podívat.
travex napsal:
no spíš jen orientačně,nemám je poškozené,jen stářím už nejdou nijak hezky vyleštit,nemají tu hezkou barvu do modra ale úplně hnědou,takže jen orientačně co by tak stály a kde by se dalo na ně podívat.
hele nech si je nachromovat to te vyjde nejlevnejc http://www.superc...-cz-cenik/
tady mas orientacni cenu:Chromování tlumičů a kolen
Chromování - Tlumiče, kolena - Tlumič výfuku STADION 1 500,- až 2 500,-
Chromování - Tlumiče, kolena - Tlumič výfuku JAWA 900,- až 1 500,-
Chromování - Tlumiče, kolena - Tlumič CHOPPER 2 000,- až 4 000,-
Chromování - Tlumiče, kolena - Kolena STADION 1 200,- až 1 400,-
Chromování - Tlumiče, kolena - Kolena JAWA 1 400,- až 2 500,-
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
zmijon: máš s nimi osobní zkušenost? Myslím kvalita přípravy pod chrom a samotný chrom. Mám doma pár věcí co chci nachromovat a zatím jsem se nerozhodl kam.
R1150 GS Adventure
Piky napsal:
zmijon: máš s nimi osobní zkušenost? Myslím kvalita přípravy pod chrom a samotný chrom. Mám doma pár věcí co chci nachromovat a zatím jsem se nerozhodl kam.
nemam ale myslim jestli to nemas k nim daleko tak si tam zajed osobne a zhodnot sam me se zda ze budou asi solidni ty ceny asi odpovidaji vono ne vzdy co je levny je kvalitni ja sem to dal jen jako priklad na zminovany kolena pochromovat je bude asi nejlacinejsi varianta (tusim ze jsou chromovany i original )
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Na chrom je podle meho nazoru nejlepsi pan Vepřek ze Šumperka. Kontakt najdes na internetu. Uz leta k nemu davam chromovat na veterany. Mel jsem to i jinde a temer vzdy to stalo za h.....
Já jsem hnědá kolena přinutil se opět modrat hrubou kuchyňskou houbičkou a čističem od f. zeptter, ale myslím si, že to půjde jakýmkoliv tekutým čističem na připáleniny.
Pánové,děkuji za rady,zatím jsem vyzkoušel mechanicky pomocí čističe na trouby a jde to hezky dolů,jen je to hrozná drbačka ale budu muset kolena a svod sundat a zvládnu to,dostal jsem ještě jeden tip a to na kyselinu solnou,protože nerezu z něhož jsou svody tato kyselina neublíží,takže to taky zkusím a snad to bude O.K.Všem děkuji za rady.