jo mohli byste mi prosím někdo zodpovědět, zda je možné projet tuto trasu? Jde mi o část - courání - kolem Lipna přes Přední Výtoň zde http://www.mopedm...amp;type=2 - je to průjezdné? Díky V.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Loni jsem to projížděl a mám pocit, že v tom Schlogenu jak odbočuješ ze 130ky je zákaz vjezdu mot.vozidel, ale 100% si jistý nejsem. Jinak většinu trasy projedeš bez problémů. Taky jsem si myslel, že to tam bude nějaká pecka, ale moc mě to tam nebralo.
"...umí z internetových plánovačů tras (mapy.cz, skodaroute, ViaMichelin, atp.) uložený soubor trasy v jakémkoliv formátu (.axe, .axg, .est, .ptm, .gdb, .mps, .itn, .ov2, .rte, .dat, .bcr, .gpx, .gpx, .rte, .rte, .upt, .xvm, .rdn, .rte, .rt2, .kml) konverovat mezi sebou do jiného z těchto uvedených formátů, který pak uložíte do příslušné složky tras ve vaší PDA/PNA navigaci.
V programu jde navíc stažený soubor (ještě před uložením) v PC graficky zobrazovat a trasu na mapovém podkladu ještě dále v PC editovat, přidávat body, otočit trasu,..."
Je to free, jednoduché, spolupracuje to s mapami google. Nejdříve se provede naplánování trasy, vč. waypointů, potom se to vyexportuje do spousty formátů (já používám do google maps pro prohlížení na webu a do IGO8.3, kde si to uložím do navigace a jedu).
D.
Upravil Dawid dne 12.03.2011 13:21
Jasně. Pouze vybereš v mapě (ITN Convertoru) průjezdní místa nebo waypointy, vyexportuješ do formátu TomTom (tuším .itn, ov2) a uložíš do tomtoma. Pak jen Go! Je to pohodlný a rychlý. (já to takhle dělám do IGO)
D.
Rychlý postup:
1. po spuštění stisknout "Editor" a vytvořit mapu s body průjezdu-přidávat pomocí kliku na místo v mapě a poté "add to itinerary"
2. trasu si prohlédnout po stisknutí "Get directions"
3. v případě potřeby "optimise itinerary" -trasa se zoptimalizuje (moc ale nepoužívám)
4. pokud není trasa přesně dle představ, lze body ve sloupci "itinerary" "ručně" posunout šipkami nahoru či dolů
5. zavřít (klasicky křížkem) okno s mapou a v původním okně zvolit požadovaný formát itineráře (Export file format) a trasu uložit (export)
Upravil Dawid dne 12.03.2011 18:36
Dawid napsal:
Jasně. Pouze vybereš v mapě (ITN Convertoru) průjezdní místa nebo waypointy, vyexportuješ do formátu TomTom (tuším .itn, ov2) a uložíš do tomtoma. Pak jen Go! Je to pohodlný a rychlý. (já to takhle dělám do IGO)
D.
pecka díky už na tom makám
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.