Mám kalhoty od Rukky a když sem jel v minus 2 do Vídně na garančku, tak pod ně stačila tenká moira a bylo krásně teplo. bunda je už horší tu mám od Buse a pod tím sem měl asi 8 vrstev a stejně mi byla zima jak sviň, ale na to ses neptal :-)
Ja se v tom jen projel loni, a musim rict, ze kdyz je venku 30, tak asi fakt neni nic lepsiho.
Ted mam zrovna dilema, jestli si koupit komplet od BMW za 30tis nebo od rukky.
Ale u nas to stoji fakt hodne. Mate nekdo zkusenosti s jinaci cenou od nekoho jineho - napr. mimo CR ?
pepanek1150 napsal:
už čekám jen na kalhoty až dorazí od tísíců jezer a Airoad bude komplet moc se na to těším
Tys to kupoval zvlášť? A odkud?
Taky o tom přemýšlím čím dál víc.
Štěpáne zvlášt jsem to nekupoval, ale k budně kalhoty neměli a vzhledem k tomu, že to potřebuji najednou na fakturu ( hurá domů DPH ), tak čekám aby to bylo komplet.
Jinak to řeším už asi půl roku, ceny Rukka jsou bohužel stejná v TT jako snad na celém světě. V USA to vyjde o malinko levněji, ale hradíš dopravu a s DPH by to asi neklaplo. BMW obleček vyjde z USA o dost levněji i s dopravou. Mám pocit, že nějakých 25tis. se vším. Oboje má vyjímatelný goratex a vršek zmokne, BMW oděv, ale uschne za dlouho a do tepla asi moc nebude. Tak jsem se rozhodoval podle poměru v kterém budu jezdit nejvíce chlad + voda vs. teplo + slunce. Sever už mám za sebou a čekám jen na někoho na Finsko, tam si vemu starý věci s nepromokem. Jinak hlavně směr jih a po letošní dlouhé zimě určitě v létě na sever nepojedu.
všude dobře.....doma GSA
Já už to mám objednané, tak to řešit nebudu, pokud by se povedlo někomu ze Slovenska, tak dobrý. V titulku je podzimní výprodej, tak nevím zda má ještě všechny velikosti. Na podzim jel kamarád do Němec pro hadry 14 dní po zahájení slev a z Rukky byla 1bunda a troje kalhoty, kažné z něčeho jiného. A pokud v Trenčíně střílej na vše 25% celoročně, tak už to tady mělo být.......
všude dobře.....doma GSA
No Ruka Allroad se mi líbí moc ale že bych se kvůli tomu nechal přeoperovat? to fakt nee ale díky za tip
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
zjišťovala jsem ceny i na letošní modely a tu slevu mi tam stále nabízel, takže to tak má třeba pro čechy obecně. fakt to chce napsat nebo zavolat, těch pár tisíc z ceny dolů za to stojí
pepanek1150> už tu kdysi na toto téma debata byla, možná tak rok zpět, a byla docela vzrušená (díky reakcím TT CZ) , takže jsem to tu už znovu nedávala, mělo by to být v historii
Tak jestli dokáže dát v Trenčíně slevu 25% a ještě vydělat to potom chápu TT CZ že se jim to moc nelíbí když si zákazníci o toto oblečení místo k nim budou jezdit do Trenčína. Asi je lepší nadávat než slevit na ceně
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
tenkrát tu kluci z tt vysvětlovali, proč s cenou dolů jít nemůžou. mi jako zákazníkovi je to ale jedno, když jde o rozdíl v ceně skoro 7 tisíc nehledám prodejce levnější o pár stovek, na to jsem moc líná a když jsem někde spokojená, není důvod kvůli pár kačkám měnit. ale tohle nebyl ten případ. navíc když mi slevu nabízí i pro letošek, tak už nemám opravdu co řešit (a určitě to nedělá kvůli mým modrým očím, tak modré zase nejsou )