Zdravím vás,
nedávno som mal trochu tvrdší pád v teréne a stihol som ohnúť riaditká.
Nie je problém objednať z BMW nové, cca 100€, ale chcel by som dajaké alternatívne od iného výrobcu, aké používate vy? Niečo silnejšie, odlnejšie s hrazdou (pre GPS a roadbook). 22mm
Trochu ma aj trápi použitie pôvodných vyhrievaných gripov a pôvodných krytov.
Ako ste to riešili? Čo odporúčate konkrétne, ak máte skúsenosti.
Vďaka...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Racetech micheal pichon replica. 28mm bez hrazdy , uplně nezničitelný.Kryty rukojetí ktm.
Upravil toli dne 24.03.2011 07:52
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jo todle sem nedávno taky řešil. měl jsem kliku bo sem sehnal origo řidítka ale dopasovat tam to vyhřívání mi nešlo takže sem střihnul kabely. ted mi sice hefty netopý ale nikterak mě to nedrásá. až budu chtít topit koupim si nový hefty (ty mé už maj něco za sebou) s lepšim a nastavitelnym vytápěním.
Tančící Havran
no pokud nechceš táhnout to vyhřívání vnitřkem řidítek tak je celkem fuk jaký tam dáš, prostě jen dodrž požadavak rozměru 22mm a hrazdu. myslim že výběr bude bohatý. já bych si bejval taky koupil lepší širší pevnější ale už bych nevyjel ze vrat.
Tančící Havran
Serioý řídítka rozhodně nedávat! Je to bláto. Ohnou se ikdyž motorka spadne ze stojanu. Koupit motokrosový řídítka, tak aby tam šli přendat origo hefty. Koupit redukci na větší průměr aby šli na motorku. Vyhřejvání jsem tahnul venkem . Spínač vyhřejvání jsem dal do pravýho ovladače nad startování. Hrazdička se dá k nim dokoupit.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Jo, mne uz ohybani riditek na Dakarovi taky prestalo bavit... Premyslim nad riditky Magura X-line EX, protoze treba TT v USA je v nejake sade prodava primo pro F650GS. Cena je zajimava, daji se sehnat za cca 2000. Maji hodne podobnou geometrii, jako originaly.
ja mam ty magury a Musí se ale koupit redukce, upravit uchycení závažíček. Zvládne to hravě jakej koli soustružník. A pak trochu přibrousit držení páček. Trochu pruda, ale stojí to za to !
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Kdyby někdo chtěl,měl bych na prodej Renthal FatBar Ricky Carmichael 28čky.
Nová,nasazená... bohužel mě nevyhovujou,bo jsou vyšší. Kdyby měl někdo zájem,mohu vyfotit a domluvili bychom se na ceně.
Upravil DedekEV dne 20.10.2011 12:11
DedekEV napsal:
Kdyby někdo chtěl,měl bych na prodej Renthal FatBar 28čky.
Nová,nasazená... bohužel mě nevyhovujou,bo jsou vyšší. Kdyby měl někdo zájem,mohu vyfotit a domluvili bychom se na ceně.
Jak je to porovnání s origo ?
O kolik vyšší než origo? co vyhřívané hefty - pasují? případně odkaz ??
...a propó cena?
Dík
E
https://t.me/pump_upp