jo práci má jistě krásnou ona každá práce která je vaším koníčkem je krásná. o objektivnosti článku se dá pochybovat ať už jde o cokoliv. a souhlasím s tou závistí já když koukam na fotky těch vašich krásek a vidím co vše se dá dokoupit a zlepšit tak bych si to koupil taky jenže pro obyčejného zaměstnance je to prostě hudba zítřka. Ale jak už tady bylo řečeno každý z nás má možnost dosáhnout mnohého. stačí tak 60 let šetřit a pak se může vyrazit
Tančící Havran
Nemám pocit, že by jedl chleba BMW, jen neumí pořádně dělat svou práci. Jesti teda je novinář, a testuje BMW. Nic proti němu nemám, a neříkám že bych byl jiný, jen konstatuji.
Pokud je samozřejmě pravda o poruchách. Jednu 800 doma máme, tak myslím že něco je.
já to myslím tak, že pokud by mi dala nějaká firma gumy na cestu a řekla, ať jim potom uveřejním svůj názor, samo o o sobě by mi to přišlo, že bych asi nebyl z různých (i nevinných) důvodů přesně objektivní, ať už chca nebo nechca
a to by šlo jenom o gumy,
kdyby šlo o celou cestu a živobytí?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Jo to už si musí každý odpovědět sám. Nekritizuji, a nedělám unáhlemeé závěry. Nevím co bych dělal sám. Nicméně v rámci morálky je verdikt jasný.
Zdravá firma by ze špatných gum vyvodila závěr.
Kua chlapi povedzte mi na ktorej novej moto sa nenašli nejaké chybičky.Ja mam najazdených takmer 40 000km a mimo antény imobilizéru nič. Zatiaľ max. spokojnosť. Ukážte mi 85 PS motorku ktorá žerie pod 4l/100km.
Jak tu ctu tech 85 koni, hale myslite ze by bylo mozny nejak dostat z F 650 tenhle vykon? nastavena je na 71, a jako moto by mi vyhovovala tak jak je, ale ten vykon bych bral plnej, to bude jen v procesoru ne?
Miluju bublinky
Naštěstí jeho reportáže nejsou ještě na úrovni jiných, kde se pak čte cestovatelský text ve stylu: "... bylo už chladno, tak jsem si vzal nákrčník od ColdKillers, mikinu Husky a natáhl si ponožky Treksport, na vařiči VAR jsem si v ešusu Rockpoint uvařil nudlovou polívku Knorr a zamíchal jí vařečkou Tescoma...". Znáte to. [/quote]
TombaRider napsal(a):
Jak tu ctu tech 85 koni, hale myslite ze by bylo mozny nejak dostat z F 650 tenhle vykon? nastavena je na 71, a jako moto by mi vyhovovala tak jak je, ale ten vykon bych bral plnej, to bude jen v procesoru ne?
Nie je to len v programe sú tam minimálne iné vačky ak nie aj celá hlava, okrem iného časovania má 800 oproti 600 napr.o cca 2,5 mm vačší zdvih ventilov , inné sprevodovanie, sekundárny vzduch i ked ten neviem na čo je dobrý
Tak jsem Šímu trochu vyspovídal.
povídám ,,co nás ještě čeká za překvapení na přítelkyním stroji?" a On,,nic, já neměl žádnou poruchu" Povídám mu že tady někdo hodil že to bylo na ty klasický věci v servisu. Palivoměr, hadice pumpy, svolávačka na ABS, přední osa. Jako my. On říká jo no jo ale kromě těch věcí nic.
Jinak teda že KTM by nebral, že si platí benál a to žere dvakrát tolik, a pro dva to není. Příští (letošní, asi) rok někam přes rusko k haranicím Číny.
Myslím že cestopisy jsou fajn, na test se dívám z respektem. Zvláště po shlédnutí fotek od Evy zde na foru.