no pro mě, ale bude termín o tak konce května, k velké diskuzi, protože mám jakési povinnosti ještě a nemůžu riskovat, od června je mi to celkem buřt. Takže to nevím, jak skloubíme
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
po zkušenostech z loňské "ladys of enduro", letos určitě zase jeden vikend speciálně pro holky udělám, pokud chcete, dohodněte se tady na termínu a já se vám pokusím přizpůsobit.
poslední v březnu a první víkend v červnu určitě nemůžu
jéééé to já nemůžu, to už máme zájezd z práce a už su sna něj přihlášená , nešlo by to o týden posunout???? sím , sím
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
tak za mě klidně o týden před i po, když to je takhle dost dlouho dopředu, tak je to ok, jo a Moranko, ještě jednou dík za radu ohledně velikosti Diador, objednala jsem si podle toho a padnou jak ulitééé
koukám, že Milan naší ,, hozenou rukavici,, nezvedá.... Milanééé, tak jak s tím termínem? právě jsem dokoukala dvd s enduroškolou, tak se už moc těším :-) dvd krásný, hlavně to tam chlapům móóc pěkně jde při rozcvičce
Tak jsme dnes to dilo zkoukli. Celkem prdel byly ty pridavky :-D. Docela by me zajimala reakce Milana ktera byla vystrizena pri otaceni BMW na kopci jak to udelat kdyz motorka neni boxer :-D. Sazim neco ve stylu ze to je motorka na ... :-D
3/6 Marines SEMPER FI
Neřekl bych protože Milan sám měl delší dobu DAKARA a celkem spokojenost tedy než ochutnal ADVENTURE a dal si na něj 21 kolečko dopředu každopádně má z čeho vybírat když mu doma stojí ve stáji BMW G 450 X, BMW G 650 X Challenge, BMW R 1150 GS ADVENTURE