Tryskac:
Já jsem to jako "priemerne neschopný užívateľ kremíkových potvor" pouze stahnul. Překonvertoval a rozchodil mi to švára, jakož to zkušený IT pracovník.
Mohl bych to jedině zkusit někam uploadnout, což by ale vzhledem k velikosti souboru a mému bídnému připojení bylo nadýl ..
Palciatko ,VĎAKA s tým "vercajgom" sa mi to už podarilo i nie celkom bez pomoci kamaráta. Už som to nahrubo aj prezeral , vyzerá to zaujímavo i ked som zatial nenašiel napr. synchronizáciu klapiek.
Ahoj kluci,
prosím Vás nemohl byste mi někdo poslat ten manuál např. mailem - já jsem totiž úplný PC analfabet , takže té Vaši diskusi v tomto vlákně vůbec nerozumím.... (bob.petras@seznam.cz). Za případnou ochotu předem děkuji...
Carpe diem
Koukám že celé vlákno o F800GS a F650GS je totálně mrtvý…
Mno, v jiném vlákně na těchto stánkách jsem nalezl odkaz na manuál k alarmu, který jsem sháněl.
Předpokládám že F 800 a GS 1200 ho budou mít stejný nebo alespoň velmi podobný. Takže ten odkaz dávam sem, třeba se to bude někomu hodit.
A jestliže někdo z vás má nějakej další manuál nebo dokumentaci která je zajímavá nebo o který si myslí že by se ostatním mohla hodit, ať ji neškudlí a hodí jí sem.
Ostatní, včetně mě, mu budou jistě vděčni.
To viajero:
Manuál, o kterém je o několik obrazovek výše řeč, má podle formátu ve kterém je uložen 500MB - 1,7 GB a to ti mailem fakt nikdo neprocpe.
Řešení by bylo někam to nasdílet, u mě by to ale byla vzhledem k rychlosti mého současného připojení akce na několik dní ...
Nebo to jedině vypálit na CD/DVD a poslat poštou.