Zneuzivajice toto vlakno priznaVam, ze mi za 10 minut odleta z Vidne letadlo do Tunisu.Tam se potkam s kamaredem, privazejicim nase motorky, a jeste dnes dorazime do Douz. Info z cest se pokusim poslat. v kazdem pripade budou pak fotky.
adventure73-pardal napsal(a):
a jaka motorka se osvedcila na ceste v pisku, jak to zvladala 800?
Obávám se,že na toto nemám odpověď. Ta 800 byla trošku nestandardní - jiné tlumiče apod. Jezdec na ni byl velice zdatný a vše zvládal bez větších problémů. O Dakaru a jezdci ani mluvit nebudu - SUPER. Afrika také v poho, Elefant výorný,ale jezdec nezkušený v off,a já na hrochovi ani nemluvě. Byl to můj první písek a cca 4 off. Pokud jsem se nebál aměl rychlost,tak jsem se dostal ze všeho. Já se ale bál a rychlost jsem neměl. Jinak paráda. Já bych neměnil,ale ten samý terén bych už nejel.
Ta moje mrska je uplne vymazlena... nez sme dorazily do tech hnusnych dun, rikal jsem si ze je to to nejlepsi co muze mit clovek pod zadkem. Kamenite cesty si jedes jak po silnici, pisecne stale driftem a motorka te presne mrstne tahne jak ji reknes, ale do dun je to proste uz moc tezke. Tam se ti nejvic vyplati nejaka kroska do 140kg. Ja diky sve vysce a 63kg vaze se s tak velkym hovadem proste sam prat nemuzu. Sam jsem to pak uz kuli vycerpani ani nepostavil. To dvoumetrovy Pavel na Africe, ktera ma o 30kg vic nemel problem ani sam capnout zadek a vytahnout ji z diry sam jak heverem :.
Kazdopadne je to predevsim o skillu, a todle byl muj prvni kontakt s piskem, navic sem osmikilo predtim mimo silnici nemel, takze sem mel velky respekt. Ale co na zacatku pripadalo jako velky problem uz slo ke konci bez problemu... a pak prisli zas jine tezsi veci Secteno a podtrzeno, jel bych to hned zas se stejnou masinou!!!
Nejlepsi byl kazdopadne Dakarek 650, nezapad skoro nikdy. Asi je to tim, ze Ant uz ji ma dlouho a ma ji opravdu v ruce. I kdyz celou dobu tam resil co jineho lepsiho si poridit
Ta moje mrska je uplne vymazlena... nez sme dorazily do tech hnusnych dun, rikal jsem si ze je to to nejlepsi co muze mit clovek pod zadkem. Kamenite cesty si jedes jak po silnici, pisecne stale driftem a motorka te presne mrstne tahne jak ji reknes, ale do dun je to proste uz moc tezke. Tam se ti nejvic vyplati nejaka kroska do 140kg. Ja diky sve vysce a 63kg vaze se s tak velkym hovadem proste sam prat nemuzu. Sam jsem to pak uz kuli vycerpani ani nepostavil. To dvoumetrovy Pavel na Africe, ktera ma o 30kg vic nemel problem ani sam capnout zadek a vytahnout ji z diry sam jak heverem :.
Kazdopadne je to predevsim o skillu, a todle byl muj prvni kontakt s piskem, navic sem osmikilo predtim mimo silnici nemel, takze sem mel velky respekt. Ale co na zacatku pripadalo jako velky problem uz slo ke konci bez problemu... a pak prisli zas jine tezsi veci Secteno a podtrzeno, jel bych to hned zas se stejnou masinou!!!
Nejlepsi byl kazdopadne Dakarek 650, nezapad skoro nikdy. Asi je to tim, ze Ant uz ji ma dlouho a ma ji opravdu v ruce. I kdyz celou dobu tam resil co jineho lepsiho si poridit
Jak hnusných dun... Duny jsou nejlepčejší
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
no my jsme si na nich celkem zaposilovali, ja si osobne myslim,ze jsem drej nejvice, jinak bych do tech dun a okoli videl sebe asi na katerine, preci jen 2pytle cementu dolu + 13 koni nahoru, i kdyz byl spis nejvetsi problem co bude za tou dunou, jak to bude prudke ..ale zabava to byla velika uz se tesim na repete.
WILL RACE FOR FOOD
Nooo kucí, hezky jste si to tam užívali Je fakt, že protahovat hrošíky dunama dá trochu víc makačku, ale mně se to v Tunisu taky líbilo a proto tam jedeme ještě něco pojezdit taky ..... už za týden
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Paji napsal(a):
Zneuzivajice toto vlakno priznaVam, ze mi za 10 minut odleta z Vidne letadlo do Tunisu.Tam se potkam s kamaredem, privazejicim nase motorky, a jeste dnes dorazime do Douz. Info z cest se pokusim poslat. v kazdem pripade budou pak fotky.
Ahoj Páji. Už jste prej dorazili domů. Co ty slibovaný fotky
I když ty teď proháníš tu oranžádu a ta není tak fotogenická viď
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
slideshow je super, uplne jsem v obraze Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic