Topol napsal:
..každopádně teď už tam vzorek má,ale ofiko představení a prodej se chystá od březena(výstava)-je to můj horkej kandidát.
Tak to aspoň někdo vyzkouší a řekne jak to je doopravdy.
Kámoš má SHARK integrálku za 10.000,- nosní deflektor mu upadl už po měsíci a výstelka za krkem popraskala o měsíc později. Moc z ní nadšenej neni... Reklamace se nějak nekonala. Nevím co mu na to řekli.
Nemáte někdo zkušenost s "vyklápěčkama" od HJC? Koukal jsem, že se dělají dva druhy:
CL-MAX: materiál ABS
FS-MAX: Materiál skořepiny: kevlar/sklolaminát
Je mi jasné, že ta kevlar/sklo... je podstatně bezpečnější (momentálně mám itegrálku od AGV stejné technologie) Zajímá mě osobní zkušenost někoho z Vás!
Čeká mě nákup 2ks těchto přileb i pro manželku (chceme to sjednotit).
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
potřebuji radu?chci si koupit přilbu C2 od Schubrtu nevíte prosím kde v ostravě a okolí?nechci tady rozvinout vlákno o přilbě jen stručně pokud bys te věděli výprodeje a pod.Dík
Tomas Advik napsal(a):
potřebuji radu?chci si koupit přilbu C2 od Schubrtu nevíte prosím kde v ostravě a okolí?nechci tady rozvinout vlákno o přilbě jen stručně pokud bys te věděli výprodeje a pod.Dík
V Ostravě nevím, ale naposledy jsem viděla super cenu ve Zlíně v Genezi. Měli výprodej černých a modročerných C2 za 6500,-
Tomas Advik napsal(a):
nějak mne ta C2 nenadchla,už bych raděj připlatil ašel do C3.záleží jakou máš hlavu může se stát že ti ta C2 nebude sedět.
Tomas Advik napsal(a):
nějak mne ta C2 nenadchla,už bych raděj připlatil ašel do C3.záleží jakou máš hlavu může se stát že ti ta C2 nebude sedět.
No vidíš a já to měl zase naopak. Nesedla mi žádná tak jako C2. Je fakt,že se mi na pohled nelíbila,ale za to co umí jsem jí chtěl. Je fakt,že v tý době C3 ještě chodila po houbách... Ale to je věc názoru. Každej má jinou šišku a nemusí mu sedět.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tomas Advik napsal(a):
No vidíš a já to měl zase naopak. Nesedla mi žádná tak jako C2. Je fakt,že se mi na pohled nelíbila,ale za to co umí jsem jí chtěl. Je fakt,že v tý době C3 ještě chodila po houbách... Ale to je věc názoru. Každej má jinou šišku a nemusí mu sedět.
právě, já měl na hlavě snad všechny vyklápěčky co jdou v ČR nebo v blízkém okolí sehnat do 15000,-.Naježděných kilometrů ,zážitků a nervů v prodejnách že až.Nakonec jsem si koupil Caberga ,mám ho od lońska z jara,najeto už přes 30000,není to to pravé ořechové ale ovládání všeho má lepší než kdejaké značky.Při skoušení v obchodech se mi podařilo u pár přileb poškodit otevírání,nebo mechaniku vnitřního plexi Naposledy letos u Luise Scharka. Půjdu asi do C3 ale moc mi nesedí u brady
...pánové, koupil jsem od kolegy z fóra zánovní C-dvojku Schuberth ...podle majitele byla cca 5x na hlavě a najela přesně 335km ...je fakt v pěkném stavu, ale první čeho jsem si všimnul, že na čirém plexi zevnitř má z 90% pryč tu vrstvičku proti mlžení (zbyly jen malé plošky po stranách)
...no a právě před chvílí jsem dorazil z malého testu C-dvojky a moje dojmy jsou následující: Velikost sedí. Je tichá a komfortní (jen si musím zvyknout na lehký tlak límce zespoda zezadu na hlavu), vnitřní clona je príma.
Jediný problém je s mlžením plexi. Kombinoval jsem různé způsoby větrání, plexi posunuté dopředu i zavřené, různé rychlosti. Sundal jsem i přídavný štítek co jsem si koupil k originál plexi- štítu. Při zastavení, ale i nižších rychlostech (třeba i do 60-80km/hod.) se hodně mlží ...venku bylo nějakých příjemných 17 stupňů, tak si říkám jaké to bude v teplotách okolo 5 či nižších (pokud není náledí či posoleno, jezdím celoročně). To tak funím, nebo je to vlastnos přilby, nebo je to ta sloupnutá vrstvička "čehosi" zevnitř plexi?
Zkoušeli jste něco proti mlžení ...vodičky na brýle či na zamezení mlžení skla v autě?
prezi napsal(a):
...pánové, koupil jsem od kolegy z fóra zánovní C-dvojku Schuberth ...podle majitele byla cca 5x na hlavě a najela přesně 335km ...je fakt v pěkném stavu, ale první čeho jsem si všimnul, že na čirém plexi zevnitř má z 90% pryč tu vrstvičku proti mlžení (zbyly jen malé plošky po stranách)
...no a právě před chvílí jsem dorazil z malého testu C-dvojky a moje dojmy jsou následující: Velikost sedí. Je tichá a komfortní (jen si musím zvyknout na lehký tlak límce zespoda zezadu na hlavu), vnitřní clona je príma.
Jediný problém je s mlžením plexi. Kombinoval jsem různé způsoby větrání, plexi posunuté dopředu i zavřené, různé rychlosti. Sundal jsem i přídavný štítek co jsem si koupil k originál plexi- štítu. Při zastavení, ale i nižších rychlostech (třeba i do 60-80km/hod.) se hodně mlží ...venku bylo nějakých příjemných 17 stupňů, tak si říkám jaké to bude v teplotách okolo 5 či nižších (pokud není náledí či posoleno, jezdím celoročně). To tak funím, nebo je to vlastnos přilby, nebo je to ta sloupnutá vrstvička "čehosi" zevnitř plexi?
Zkoušeli jste něco proti mlžení ...vodičky na brýle či na zamezení mlžení skla v autě?
Dík za radu.
Koupil jsem pred casem taky jednu zanovni C2 co se mlzi jako prase. Pak jsem se tusim zde na foru docetl o dodatecne montazi pinlocku z Nolanky N102. Koupil jsem jej, namontoval a fakt to funguje. Pokud nemas plexi poskrabane a nechces kupovat nove, doporucuji namontovat ten Pinlock. Je to tenhle http://www.moto-p...etail=4916. Investice tretinova proti koupi noveho plexi. Kazdopadne te pak zamlzeni neprekvapi ani v teplotach kolem nuly.
Upravil spea - ToM dne 20.04.2010 21:34
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
to Spea:
díky, už jsem to pročetl i ten fotonávod okouknul ...jen to vrtání do plexi
...při mé manuální šikovnosti zničím tak 2-3 plexi než to namontuji ...dnes jsem třeba "utažením ukrutnou silou" zlomil přídavný nástavec na plexi mé jedenáctky
Neboj se toho. Idealni je bateriova vrtacka. Nakreslis si fixou jednu stranu, predvrtas, nacvaknes a pak kreslis a vrtas druhou stranu. Hlavne si to dej min 1cm od vrchu plexi aby to to slo zavrit. Mozna i niz. Malem jsem to zamstil a naplacnul to skoro nahoru. Pak mi plexi netesnilo. Jeste ze mi to docvaklo vcas, jinak jsem tam mel vetraci otvory navic.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu