Cycli napsal(a):
Jo, teda nevím jak to je v D, ale tady jsme v čechách. To je pro kompletní osvětu, když už tady byla nakousnutá. Nakonec si to stejně udělá každy podle sebe a rizika si také ponese sám.
jasne, ale tady slo o to, ze plno telat z tohohle fora o tech rizicich NEVI.
(overeno v praxi).
Uprimne... mne z neplneni od pojistovny jima hruza...
Jenom tak mimochodem-lidé jezdící Mitasky neriskují neplnění pojišťovny o nic víc než ti co jezdí TKC
Zdravím, na TKC je pro BMW R1150GS platný certifikát o možném použití, to bych možná i někde ještě našel.
Jinak Tourance mně přišly normálně z internetového obchodu a ani nejsou tak drahé.: http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.php?detail_pneu=000000000010002398
přední + zadní cca 5100,-Kč s daní.Výhoda ocelový kord v zadní, osvědčená pneu, u mě je to 18tkm bez problémů.Je pravda, že mám tak 2 přední na jednu zadní.
Nyní dojíždím Heidenau K 76 a nemohu se jich zbavit, mám na nich už 17tkm a vypadají ještě tak na 5tkm, ale nic moc pocit, nevěřím jim, sám nevím proč.
Co se týká té 140cítky od Mitasu, do zahraničí bych s ní určitě na vašem místě nejel, já bych ji vůbec neobouval, ale to je každého boj.
Pneu cerveny ma jeste lepsi ceny, ale ne na webu...
Jinak mne se Tourancky zatim moc libi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Luboss napsal(a):
Jsem o tompřesvědčenej.Na STK dle kontrolního úkonu 406 se jedná o závadu B ať pneu nevyhovuje rozměrem,nebo indexem rychlosti.Tudíž se jedná o stejnou závadu.
no ale pojistovna porad neni STK.
Nicmene.. vozidlo JE nezpusobile k provozu po PK, ze...
17 cm
pekne, ale ivo mel na mysli velikosti pro velky hrochy, ty u toho tveho linku vychazeji o neco draz. proc ale pisu - to vyhledavani na pneu-peterka delal nejaky programatorsky ignorant!
Jo,je to tak.Je pravda že jsem za to nikdy nikoho nevyhodil (pokud tam neměl místo 13-tek 17-náctky,ale pořád je to závada B to je dočasně způsobilé.Takže na měsíc.I když je všem jasný že zrovna tohle asi případnou nehodu nezaviní,tak ale pro pojišťovnu a podobný vykuky to může být záminka k problému a neplacení.A je asi jedno jestli je problém v rozměru,nebo v rychlosti.Věř tomu že dobře vědí jak tě dostat když chtějí.
pekne, ale ivo mel na mysli velikosti pro velky hrochy, ty u toho tveho linku vychazeji o neco draz. proc ale pisu - to vyhledavani na pneu-peterka delal nejaky programatorsky ignorant!
sorry za OT
ty mas vepredu 110ku?
tak to sorry... spletl jsem se. Ja mam 90/90/21
17 cm