to Doc: viděl bych to podobně...začal brzdit předkem, přední kolo začalo smýkat, rozkymácelo to motorku, což umocnil sednutím do sedla a pak už nebylo návratu
Něco na tom plynu bude. Bál jsem se písku , moc. Bojím se doteď.Zkušenější mi radili , když něco , ser tam plyn.Než sem to začal aplikovat , hned jsem byl na hubě. Je to , jak píše Doc , proti pudu sebezáchovy ale funkční.
Na to video jsem koukal snad 10x, nevím-těžko špekulovat , po bitvě je každý generál.Něco bylo špatně , hlavně že je chlapík vcelku.Je to o momentální situaci.
Náš bourák tu trubku v písku neviděl. My jsme mysleli , když to tak valí , že jí přeskočí. Okamžik a už tam lítal jak hadrový panák. Hnusný bezmocný pohled, nepřeju to nikomu.Nekonečné vteřiny než se pohne a začne nadávat cože to tam k...a bylo. JJ je to hned.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal(a):
Hnusný bezmocný pohled, nepřeju to nikomu.Nekonečné vteřiny než se pohne a začne nadávat cože to tam k...a bylo. JJ je to hned.
ani v nás by ses krve nedořezal než jsme pochopili, že je vcelku OK, hrozný okamžiky.....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
krása!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Myslim si,ze i ta kamera udelala svoje.Z vlastni zkusenosti vim,ze kdyz clovek vi,ze je natacenej tak jede trochu rychleji nez normalne.Tady mi prijde,ze v prvni chvili chce trochu poodjet a mit na kamere trochu agresivnejsi jizdu.To vyvola lehke smykani zadniho kola.Bohuzel se toho lekne a misto pomaleho ubrani seda a saha na brzdu.
Mozna blbost,ale nekdy jezdim k baraku takovou prachosotolinovou cestou a obcas za to trochu potahnu at za mnou ten sterk trosku lita a uz se mi stalo,ze se mi zadek necekane rozlital,ze jsem byl rad,ze jsem to ustal.Takze sahnout potom asi pri rozlitanem zadku na predni brzdu asi vyvola to,ze vas zadek predbehne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Na reckem foru jiz fotoreportaz visi, vcera vecer dokoncen preklad a behem nasledujich dni ho najdete v sekci fotoreportazi pod jiz oblibenou tradicni zkratkou GR2JOR 2010
Doufam, ze se vam bude libit, ma dost zvratu Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
http://www.bmwgs....rowstart=0
Upravil Doc dne 15.05.2010 15:43
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....