Kluci, na koho se obrátit v Renocáru stran těch mílí, za měsíc jedu pryč a s tím polskem mi to neklaplo.Dík
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
jtopman napsal(a):
Kluci, na koho se obrátit v Renocáru stran těch mílí, za měsíc jedu pryč a s tím polskem mi to neklaplo.Dík
Nepotřebuješ konkrétní jméno předem, prostě tam zavolej , řekni vo co go a domluvíš se s nima. Madam na recepci tě přepojí a domluvíš si termín..nic jednoduššího.
čus chlapi , přečetl jsem si vaši diskusi a jen by jsem vám chtěl říct , že jsem byl měnit míle na kilometry 28.4. v Praze v Inveltu a platil jsem 714 korun. Zároveň mi grátis vyměnili palivové čerpadlo a nějakou elektroniku v rámci svolávací akce.to jen aby jste věděli tu cenu. chtěl by jsem někoho z vás poprosit , jestli by mi sem nedal manuál k BMW alarmu - ten můj si dělá co chce a návod nemohu nikde najít. Chtěl jsem se zeptat právě v tom Inveltu , jenže tam zrovna ten den měli nějakej fofr a myslím si že byli rádi když už jsem vypad (nešel jim nějakej účetní program a tak jsem na moje otázky dostal pouze nijaké odpovědi o ničem )Předem dík. Petr
Konečně Zrovna jsem se vrátil z Renocaru Brno, míle na kilometry nastavený ( 684Kč), el. jednotka na pumpě vyměněna grátis a pro zichr jsem koupil ještě EWS antenu, kdyby něco (780Kč s DPH). Jednal jsem s panem Fraňkem, jednání v pohodě, kávičku jsem dostal Cestou jsem akorát krapet zmoknul, jinak
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl