S tim,ze nebude vladnout neustale pravice se musi pocitat.Ze jsou socani se svejma slibama a rozdavanim mimo realitu musi bejt snad jasny i vetsine z nich.Jeden z mala chytrejch byl asi Rusnok.Ja spis nemuzu skousnou par jednotlivcu,kteri kvuli moci a vladnuti nalzou a udelaj cokoli.Na prvnich mistech Paroubek a Rath!Nejhorsi bude jestli to co slibujou nakonec splnej.To se pak duchodci a statni zamestnanci divit,ze kvuli par korunam,ktere ted dostanou,tak za par let budou chte nechte muset s platama a duchodama dolu mozna o desitky procent.Ale kolik procent duchodcu vi,jak to dopadlu v Madarsku,Lotyssku a nyni v Recku,Rumunsku atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdeno, tak teď tomu nerozumím. Když jsem ti poslal fotky s nefachčenkama u oranžových stánků na meetingu SOCANŮ s nápisy " za lepší zítřek ".....
Jsi mi odepsal, že to byl nejblbší fór v tomto roce.
Že by nastala nějaká změna v pravicové smýšlení !!!!!
Jinak Aldo SUPER. Kde jsi tu nálepku sehnal. Pošli mi 3 kusy
Polepím i kufry.....
A nebo NE. Ať je to účinější 2 ks dám stějně smýšlejícím kolegům na 1200GS
sory sem myslel že je budeš volit
Upravil bystricke dne 18.05.2010 19:14
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
sem s takovou nálepkou, ale troufnu si jí nalepit leda na auto, aby mě na motorce pak kvůli tomu nechtěli stoupenci oranžového šílenství ( a teď skutečně nemyslím kolegy od KTM) vytlačit ze silnice
mě už dost dlouho děsí představa průměrného voliče...
Nejsem žádný prognostik ale mám vážný obavy že to "Jirka" se svoji partou vyhraje. Když se podívám zpátky na celou ČSSD tak alespoň s Milošem byla pr...
Jeho bonmoty, aférky a údajně bezůplatný na rozdíl od jeho "prince".Za celou historii mého podnikání mi však žádná vládnoucí strana nepomohla a od pravice jsem to vždy předpokládal. Nejlepší je fakt jezdit na GS ztoho je radost jistá.
Nikdo ti nic zadarmo nedá... spoléhat na pomoc od někoho, není zrovna dobrý předpoklad v čemkoliv... tak aspoň, když už se člověk o něco snaží ať mu ostatní nehází klacky pod nohy... proto budu volit napravo
ale jak říkáte... v sedle GSa zapomenu na všechny problémy... v tu chvíli mi nic nechybí... a mám radost ze života jako nikdy jindy... Jediný co mě štve jsou návštěvy pumpy :-)
Upravil HonzaGS-SV dne 19.05.2010 08:18